Nici nu s-a întors bine la Monaco, c-a şi plecat. Fotografii cu o Prinţesă Charlene total schimbată, pe aeroportul din Nisa

8 aprilie, 2022
1 charlene jpg jpeg

Nici nu s-a întors bine la Monaco, că au şi început să apară zvonurile cum că Prinţesa Charlene ar fi părăsit, din nou, principatul.

La mijlocul lunii martie, palatul monegasc a anunţat că Charlene s-a întors la familia ei după ce a petrecut trei luni internată într-o clinică de recuperare din Elveţia. Ei bine, pe 21 martie, soţia Prinţului Albert era fotografiată îmbarcându-se într-un avion privat pe aeroportul din Nisa, Franţa, cu o destinaţie necunoscută.

Fotografiile realizate de la distanţă şi difuzate de canalul TV german RTL o arătau pe Charlene cu un look total schimbat, cu părul tuns scurt şi vopsit blond platinat. De când palatul princiar a anunţat revenirea prinţesei alături de Prinţul Albert şi gemenii lor, Jacques şi Gabriella, nicio imagine nouă cu Charlene n-a fost publicată astfel încât să certifice întoarcerea acesteia în principat.

stanga
dreapta
5 charlene jpg jpeg
4 charlene1 jpg jpeg
3 charlene 1 jpg jpeg
1 albert9 jpg jpeg
1 charlene jpg jpeg

În schimb, zvonistica a luat amploare. Se spune ba că Charlene s-ar fi instalat singură la castelul Roc Agel de pe Coasta de Azur, reşedinţă pe care Prinţul Rainier a cumpărat-o pentru Grace Kelly, ba că soţia lui Albert îşi caută casă în Elveţia, în care să locuiască permanent.

Cert este că aceasta n-ar mai avea de gând să-şi continue viaţa la Monaco, lângă Prinţul Albert, de care umblă vorba c-ar vrea să divorţeze.

Foto: RTL, Profimedia, Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg