Nici prințesă, nici ducesă! Meghan Markle a spus cum preferă să i se spună atunci când e abordată

16 februarie, 2024

Noul director executiv al Jocurilor Invictus a vorbit despre modul în care i s-a spus să se adreseze corect Prințului Harry și lui Meghan Markle. Aceștia s-au întâlnit în Canada, acolo unde faimosul cuplu se află acum.

Harry și Meghan în Canada GettyImages 2011365062 jpg

Meghan Markle a dezvăluit modul în care oficialii de la Jocurile Invictus ar trebui să i se adreseze. Ducele și ducesa de Sussex se află în prezent în Canada pentru un eveniment de lansare al Jocurilor Invictus de anul viitor de la Vancouver și Whistler.

Când au vorbit cu Scott Moore, care este un veteran al televiziunii canadiene și noul director executiv al Jocurilor Invictus, cei doi soți au clarificat cum anume trebuie să li se adreseze. După cum a dezvăluit în editorialul lui Richard Eden pentru Daily Mail, el a spus: „Am avut grijă să întreb cum ar trebui să mă adresez lor când vor ajunge aici.

Mi s-a spus că un simplu "domnule" și "doamnă" este suficient". Aceste apelative reprezintă modul în care membrii publicului sunt instruiți să îi salute pe membrii Familiei Regale. Membrii de sex masculin ai familie regale ar trebui să fie salutați cu "Alteța Voastră Regală" în primă instanță și apoi cu "Domnule". Pentru membrii de sex feminin, este "Alteța Voastră Regală" și apoi "Doamnă". 

Se știe însă că Prințul Harry și Meghan Markle nu pot fi numiți Alteța Voastră Regală, deoarece, în urma deciziei de a renunța la calitatea de membri ai familiei regale în activitate, li s-au retras titlurile de Alteță Regală. Li s-a permis însă să își păstreze titlul de Duce și Ducesă de Sussex.

Decizia de a li se adresa ca Domnule și Doamnă este, de asemenea, în contrast puternic cu decizia lui Harry din 2020, când a cerut ca delegații la o conferință de turism din Edinburgh să i se adreseze pur și simplu ca Harry. 

Vizita lui Meghan Markle și a Prințului Harry în Canada

Meghan Markle și Prințul Harry s-au aflat în Canada pentru trei zile, de unde vor pleca chiar astăzi, 16 februarie. În timpul vizitei lor, cuplul s-a întâlnit cu veterani și membri ai forțelor armate din mai multe țări care participă la Jocurile Invictus.

Zona este un teritoriu familiar pentru cuplu, care s-a mutat pentru prima dată în Canada după ce a renunțat la statutul lor în cadrul familiei regale brianice în 2020. Ducesa de Sussex a locuit, de asemenea, în Canada în timpul filmărilor pentru serialul „Suits”, unde a interpretat personajul Rachel Zane.

Vizita lor în Canada marchează, de asemenea, primul lor angajament împreună de la lansarea noului lor site, sussex.com, la începutul acestei săptămâni. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg