Niciodată Kate n-a acceptat să-i fie terfelită imaginea de către Meghan. Prejudiciile Prințesei

12 iulie, 2023

Că ne place sau nu, evidențele vorbesc. De când Meghan Markle și Prințul Harry au devenit un cuplu, problemele au curs la Palatul regal, din moment ce Ducii de Sussex au fost deciși să lovească în reputația ”Firmei”, așa cum este supranumită Casa Regală britanică.

Prințesa Kate și Ducesa Meghan
Prințesa Kate și Ducesa Meghan

Un expert regal trage un semnal de alarmă și precizează că Prințesei de Wales nu îi sunt recunoscute meritele așa cum ar trebui, mai ales având în vedere că monarhia britanică se sprijină într-o proporție foarte mare pe umerii viitoarei regine.

Expertul regal Jennie Bond susține că Prințesa Kate Middleton nu era pregătită să privească impasibilă cum nou-intrata în familia regală avea de gând să terfelească imaginea sobră a monarhiei britanice și s-o trateze ca pe o americancă de-ale ei.

Referindu-se la afirmațiile recente ale autoarei Valentine Low potrivit cărora Kate Middleton ar fi intervenit în declarația Familiei Regale ce reprezenta un răspuns la acuzațiile de rasism ale Ducilor de Sussex în cadrul interviului acordat lui Oprah, Bond a susținut că n-a fost deloc surprinsă să afle că Prințesa de Wales și-a adus aportul în această speță, chiar dacă la ora respectivă era doar Ducesa de Cambridge, nu Prințesa de Wales.

Lăudând-o pe viitoarea regină, experta regală a adăugat că Prințesa Kate Middleton și-a câștigat, fără doar și poate, locul în familia regală britanică. Soția Prințului William face cinste blazonului și nu întâmplător este a doua cea mai îndrăgită figură regală a ”Firmei”, la mică distanță de locul 1, pe care se află Prințesa regală Anne, singura fiică a răposatei Regine Elisabeta a II-a.

Bond a declarat, în exclusivitate pentru OK!: ”Kate Middleton știa că în joc se afla reputația familiei regale. Alături de William, nu era pregătită să stea cu mâinile în sân și să privească impasibilă cum Ducii de Sussex voiau să terfelească imaginea monarhiei britanice și nici propria imagine. Oamenii o vor iubi și mai mult că a rezistat impecabil atacurilor concertate ale ducilor rebeli și nemulțumiți. Prințesa de Wales a rezistat cu stoicism criticilor și vâltorii în care a fost târâtă, fără să vrea.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg