Niciodată Kate n-a acceptat să-i fie terfelită imaginea de către Meghan. Prejudiciile Prințesei

12 iulie, 2023

Că ne place sau nu, evidențele vorbesc. De când Meghan Markle și Prințul Harry au devenit un cuplu, problemele au curs la Palatul regal, din moment ce Ducii de Sussex au fost deciși să lovească în reputația ”Firmei”, așa cum este supranumită Casa Regală britanică.

Prințesa Kate și Ducesa Meghan
Prințesa Kate și Ducesa Meghan

Un expert regal trage un semnal de alarmă și precizează că Prințesei de Wales nu îi sunt recunoscute meritele așa cum ar trebui, mai ales având în vedere că monarhia britanică se sprijină într-o proporție foarte mare pe umerii viitoarei regine.

Expertul regal Jennie Bond susține că Prințesa Kate Middleton nu era pregătită să privească impasibilă cum nou-intrata în familia regală avea de gând să terfelească imaginea sobră a monarhiei britanice și s-o trateze ca pe o americancă de-ale ei.

Referindu-se la afirmațiile recente ale autoarei Valentine Low potrivit cărora Kate Middleton ar fi intervenit în declarația Familiei Regale ce reprezenta un răspuns la acuzațiile de rasism ale Ducilor de Sussex în cadrul interviului acordat lui Oprah, Bond a susținut că n-a fost deloc surprinsă să afle că Prințesa de Wales și-a adus aportul în această speță, chiar dacă la ora respectivă era doar Ducesa de Cambridge, nu Prințesa de Wales.

Lăudând-o pe viitoarea regină, experta regală a adăugat că Prințesa Kate Middleton și-a câștigat, fără doar și poate, locul în familia regală britanică. Soția Prințului William face cinste blazonului și nu întâmplător este a doua cea mai îndrăgită figură regală a ”Firmei”, la mică distanță de locul 1, pe care se află Prințesa regală Anne, singura fiică a răposatei Regine Elisabeta a II-a.

Bond a declarat, în exclusivitate pentru OK!: ”Kate Middleton știa că în joc se afla reputația familiei regale. Alături de William, nu era pregătită să stea cu mâinile în sân și să privească impasibilă cum Ducii de Sussex voiau să terfelească imaginea monarhiei britanice și nici propria imagine. Oamenii o vor iubi și mai mult că a rezistat impecabil atacurilor concertate ale ducilor rebeli și nemulțumiți. Prințesa de Wales a rezistat cu stoicism criticilor și vâltorii în care a fost târâtă, fără să vrea.”

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg