Nicolae al României și Alina, apariție nouă în revista franceză Point de Vue, într-un context emoționant

3 aprilie, 2024

Tinerii reprezentanți ai familiei regale române fac, din nou, valuri în presa internațională.

Nicolae al României a mulțumit, într-o postare pe contul său de Facebook, pentru apariția în prestigioasa revistă franceză Point de Vue, acolo unde nepotul Regelui Mihai și soția sa, Alina-Maria de Roumanie, au apărut într-un articol despre vizita lor la Belgrad, la verii lor regali.

Nicolae și Alina ai României în vizită la verii din Serbia Facebook jpg

Cei doi au fost incluși în noul număr al revistei împreună cu o poză de familie, în care Nicolae și Alina apar alături de copiii lor, Maria-Alexandra și mezinul Mihai, și de Prințul Filip al Serbiei și soția sa, Danica, aceștia din urmă fiind însoțiți, de asemenea, de cei doi copii ai lor.

În urmă cu o săptămână, nepotul ultimului rege român a publicat o serie de fotografii din cadrul vizitei sale alături de familie la vărul său sârb.

"Doresc să mulțumesc vărului meu, Prințul Filip al Serbiei și soției sale, Danica, pentru frumoasa invitație de a petrece câteva zile în Serbia alături de ei. Am fost întâmpinați cu multă căldură și cu bucurie, iar timpul pe care l-am petrecut împreună a reprezentat un bun prilej pentru a ne cunoaște mai bine și a relua strânsa legătură care există între cele două familii înrudite prin Regina Maria a Iugoslaviei, fiica Reginei Maria. Împreună am participat la Sfânta Liturghie, oficiată de Patriarhul Porfirie al Serbiei, la catedrala Sfântului Sava din Belgrad. Totodată, am avut ocazia să vizităm Muzeul de Istorie al Serbiei, unde am descoperit detalii importante legate de istoria noastră comună.

Am participat la expoziția dedicată familiei regale a Serbiei, intitulată Waiting for the Permanent Exhibition, discutând despre imaginea Reginei Maria și frumoasa ei lucrare, aspecte care ne unesc și astăzi ca națiuni. În final, Prințul Filip împreună cu soția sa, ne-au introdus cu adevărat în cultura și tradiția locului, prin vizita oficiată la mausoleul Oplenac, unde odihnesc membrii familiei domnitoare Karadordevic.

Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria de Roumanie, la Belgrad cu verii lor, Prințul Filip al Serbiei și soția sale, Prințesa Danica   Instagram (13) jpg

Familiile noastre au devenit direct legate odată cu căsătoria principesei Maria a României cu Regele Alexandru I al Iugoslaviei. De asemenea, Prințul Alexandru și Regele Mihai al României s-au bucurat și ei de o relație strânsă. Ne bucurăm că putem duce mai departe această legătură, împărtășind același valori și punând bazele unei prietenii autentice", a rezumat Nicolae al României vizita din Serbia pe pagina sa de Facebook. 

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg