Nicolae al României și Alina, apariție nouă în revista franceză Point de Vue, într-un context emoționant

3 aprilie, 2024

Tinerii reprezentanți ai familiei regale române fac, din nou, valuri în presa internațională.

Nicolae al României a mulțumit, într-o postare pe contul său de Facebook, pentru apariția în prestigioasa revistă franceză Point de Vue, acolo unde nepotul Regelui Mihai și soția sa, Alina-Maria de Roumanie, au apărut într-un articol despre vizita lor la Belgrad, la verii lor regali.

Nicolae și Alina ai României în vizită la verii din Serbia Facebook jpg

Cei doi au fost incluși în noul număr al revistei împreună cu o poză de familie, în care Nicolae și Alina apar alături de copiii lor, Maria-Alexandra și mezinul Mihai, și de Prințul Filip al Serbiei și soția sa, Danica, aceștia din urmă fiind însoțiți, de asemenea, de cei doi copii ai lor.

În urmă cu o săptămână, nepotul ultimului rege român a publicat o serie de fotografii din cadrul vizitei sale alături de familie la vărul său sârb.

"Doresc să mulțumesc vărului meu, Prințul Filip al Serbiei și soției sale, Danica, pentru frumoasa invitație de a petrece câteva zile în Serbia alături de ei. Am fost întâmpinați cu multă căldură și cu bucurie, iar timpul pe care l-am petrecut împreună a reprezentat un bun prilej pentru a ne cunoaște mai bine și a relua strânsa legătură care există între cele două familii înrudite prin Regina Maria a Iugoslaviei, fiica Reginei Maria. Împreună am participat la Sfânta Liturghie, oficiată de Patriarhul Porfirie al Serbiei, la catedrala Sfântului Sava din Belgrad. Totodată, am avut ocazia să vizităm Muzeul de Istorie al Serbiei, unde am descoperit detalii importante legate de istoria noastră comună.

Am participat la expoziția dedicată familiei regale a Serbiei, intitulată Waiting for the Permanent Exhibition, discutând despre imaginea Reginei Maria și frumoasa ei lucrare, aspecte care ne unesc și astăzi ca națiuni. În final, Prințul Filip împreună cu soția sa, ne-au introdus cu adevărat în cultura și tradiția locului, prin vizita oficiată la mausoleul Oplenac, unde odihnesc membrii familiei domnitoare Karadordevic.

Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria de Roumanie, la Belgrad cu verii lor, Prințul Filip al Serbiei și soția sale, Prințesa Danica  Instagram (13) jpg

Familiile noastre au devenit direct legate odată cu căsătoria principesei Maria a României cu Regele Alexandru I al Iugoslaviei. De asemenea, Prințul Alexandru și Regele Mihai al României s-au bucurat și ei de o relație strânsă. Ne bucurăm că putem duce mai departe această legătură, împărtășind același valori și punând bazele unei prietenii autentice", a rezumat Nicolae al României vizita din Serbia pe pagina sa de Facebook. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Kate și William, Getty (8) jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Kate Middleton GettyImages jpg
Citatele inspirationale ale reginei Elisabeta Ce a spus despre printesa Diana, foto Pinterest jpg
Regele Willem Alexander al Țărilor de Jos, Regina Maxima și Prințesele Amalia, Alexia și Ariane Profimedia (2) jpg
Carole Middleton, Michael Middleton la Incoronare  GettyImages 1252743671 jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova  Casa Regala daneza, Instagram jpg
Kate Middleton William și Louis după naștere GettyImages 950373930 jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg
Prințul George, Prințul William foto  GettyImages jpg
Nikolai al Danemarcei, Nikolai de Monpezat si Benedikte Thoustrup in Noua Zeelanda  Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Regina Letizia Foto GettyImages (2) jpg
Regele și Regina Spaniei, Letizia și Sofia, GettyImages (3) jpg
FotoJetWilliam Carole jpg
Principele Radu in Soultzmatt, Alsacia  Casa Majestatii Sale (9) jpeg
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
Sussex Meghan și Harry, Getty jpg