Nicolae al României şi soţia sa vorbesc despre nuntă în "Point de vue"

28 februarie, 2018
Nicolae al Romaniei Alina Point de Vue (1) jpeg

Cuplul, a cărei popularitate este în creştere nu doar în ţară, ci şi peste hotare, a apărut în presa franceză cu un interviu exclusiv.

image

Nicolae al României şi soţia sa, Alina, au stabilit data nunţii pentru luna septembrie. După cununia civilă, care a avut loc în luna octombrie 2017 în Anglia, slujba religioasă va avea loc în România.

La cununia civilă, Alina-Maria Binder a purtat un constum naţional transilvănean moştenit de la bunica sa, care obişnuia să-l poarte în anii '40.

Informaţiile au fost dezvăluite în cadrul unui interviu apărut în cel mai recent număr al publicaţiei franceze "Point de vue", care a fost realizat la Bucureşti.

Nepotul Regelui Mihai a rememorat ziua înmormântării Majestăţii Sale, un moment de mare durere personală, dar şi de mare însemnătate pentru istoria naţională: "Cred că România a conştientizat, în sfârşit, ceea ce a reuşit bunicul meu să realizeze pentru istoria sa. Opiniile, amintirile şi emoţiile pe care fiecare le-a avut vizavi de acele vremuri au devenit foarte concrete în acele zile. (...) Pentru mine, a fost evident un moment dureros, care a fost îngreunat şi de faptul că n-am putut să-mi iau adio de la el. (...) Bunicul meu a dat totul ţării sale, într-un moment critic. El reprezenta valori morale foarte puternice. Să-i vezi pe tineri stând zece ore la coadă pentru un singur minut în faţa sicriului său este pentru mine un semn că putem construi un viitor mai bun pentru România".

   

image image

În acest context, Nicolae al României a dezvăluit că nu are o relaţie bună cu Majestatea Sa Margareta, dar că speră că, totuşi, familia îi va fi alături la nunta din acest an.

”Din păcate, relaţiile dintre noi nu sunt bune şi asta n-a fost alegerea mea. Ultima oară ne-am întâlnit la finalul lunii ianuarie, la parastasul de 40 de zile al bunicului meu. Am încercat să mă port cu respect, dar n-am schimbat niciun cuvânt. Nici în prezent nu există comunicare între noi, nici cu mătuşa mea, nici cu mama mea”, a spus Nicolae.

   

image image

”Tot ceea ce putem să vă spunem este că nunta va avea loc în România, în luna septembrie. (...) Eu vorbesc des la telefon cu sora mea şi ştiu că ea va fi alături de noi. Cât despre mama mea şi mătuşile mele, evident că ele sunt invitate şi sper din toată inima că vor putea fi lângă noi şi că vom putea fi astfel o familie unită”, a mai spus fostul Principe Nicolae, care speră să-şi recapete titlul şi să ajungă la un consens cu ceilalţi membrii ai Familiei Regale.

Foto: capturi "Point de vue"Recente pe Ok! Magazine

7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg