Nicolae, Prinţul Inimilor! "Sunt varianta românească pentru Prinţul Harry şi Meghan Markle"

18 decembrie, 2017
5 printul nicolae si logodnica lui jpg jpeg

Nepotul exilat din linia de succesiune la Coroana României a fost, aşa cum ne aşteptam, căutat de toţi ochii, sâmbăta trecută, la ceremonia de înmormântare a ultimului Rege al României, Mihai I.

Surprinzător a fost că ecoul prezenţei tânărului de 32 de ani a ajuns şi în presa internaţională, publicaţia Daily Mail dedicându-i acestuia un amplu articol şi comparându-i pe soţii Nicolae şi Alina Medforth-Mills cu noul cuplu regal din Marea Britanie, Prinţul Harry şi Meghan Markle.

Nicolae şi Alina Medforth-Mills

"Prinţul şcolit în Marea Britanie cucereşte inimi în România!", titrează publicaţia citată mai sus, în legătură cu fostul Prinţ Nicolae.

Tot jurnaliştii englezi notează că fostul Prinţ Nicolae şi logodnica lui, Alina-Maria Binder, despre care am aflat între timp că i-a devenit soţie cu puţin timp înainte de funeralii, sunt foarte populari în România şi că nepotul pe jumătate englez al defunctului Rege Mihai a câştigat inimile românilor de rând prezenţi la înmormântare, în ciuda faptului că familia regală îl reneagă.

image

Presa britanică este la curent şi cu scandalul în mijlocul căruia a stat fostul Prinţ Nicolae, legat de nerecunoaşterea paternităţii unei fetiţe născute în afara căsătoriei.

Jurnaliştii britanici au notat şi tensiunea greu mascată de solemnitatea ceremoniei dintre fiicele regelui şi nepotul exclus în anul 2015, Nicolae fiind ignorat chiar de propria lui mamă, Principesa Elena.

Tatăl prinţului, britanicul Robin Medforth-Mills, a murit în anul 2002, acesta fiind de profesie profesor de geografie şi predând la Universitatea din Durham.

"Nicolae a devenit foarte popular. Dar sunt semne că alţi membri ai familiei regale au fost deranjaţi de această popularitate", a declarat pentru The Daily Mail istoricul american Marlene Eilers Koenig, care l-a cunoscut pe Regele Mihai şi a scris în repetate rânduri despre familia regală britanică.

image image image

Foto: alexdamian.ro

Foto: alexdamian.ro

Denumit de admiratorii români Prinţul Inimilor, Nicolae a fost, într-adevăr, primit cu căldură de românii veniţi să-i aducă un omagiu regelui la Palatul Regal. Mai mult, nepotul Regelui Mihai are parte de nenumărate pagini de susţinere pe Facebook, una dintre cele mai active fiind Nicolae de Roumanie Medforth Mills - Sustinatorii nepotului Regelui, care-şi propune să-l ajute pe fostul prinţ să-şi recapete drepturile.Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg