Nicolae și Alina-Maria ai României, eleganți la o nuntă nobilă în Germania. Alina a schimbat două ținute

22 august, 2024

Weekendul trecut, Alina-Maria și Nicolae ai României au fost oaspeții cu ștaif de la ceremonia de nuntă a Contesei Elisabeth von Merveldt și a lui Ghislain d'Adesky, fiul baronului François d'Adesky.

Alina Maria și Nicolae la o nuntă în Germania Facebook2 jpg

Se pare că pe mirii cu origini nobile și pe cuplul regal român îi leagă o frumoasă prietenie, așa cum a evidențiat și nepotul Regelui Mihai, în postarea lui pe Facebook, însoțită de o serie de imagini de la nunta din localitatea Ascheberg-Herbern, Germania.

Această căsătorie a reflectat armonia diverselor origini familiale ale soților: mireasa, al cărei tată este din Germania și mama ei din Belgia, și mirele, născut dintr-un tată belgian-ruandez și o mamă franco-britanică. După ce amândoi au trăit în multe țări, mirii și-au adunat în jurul lor prietenii din toata lumea pentru a sărbători cea mai frumoasă zi din viața lor de până acum, scrie Nicolae în mesajul său.

Petrecerea de nuntă a avut loc la Castelul Westerwinkel din Westfalia, reședința părinților Contesei Elisabeth von Merveldt.

Printre invitați s-au numărat multe familii mari din Westfalia, precum și reprezentanți ai nobilimii europene. Am avut bucuria de a-i reîntâlni pe Principesa Anita Hohenberg, strănepoata arhiducelui Franz Ferdinand, rudă apropiată cu Regina Ana, și pe doi dintre copiii acesteia, mai scrie Nicolae al României.

Alina-Maria a fost foarte elegantă la această nuntă, alegând o rochie midi, muștar, cu un imprimeu boho, și pălăria aferentă nunților aristocrate. Mai târziu, soția nepotului Regelui Mihai și-a schimbat prima ținută cu una de seară, și anume o rochie lungă, vaporoasă și delicată, albă cu imprimeu negru, în timp ce soțul ei a ales un smoking pentru recepția de nuntă de la castel.

Alina Maria și Nicolae la o nuntă în Germania Facebook5 jpg

Alina-Maria a României și-a păstrat machiajul și coafura discrete, așa cum face de obicei, fiind o prezență rafinată, care nu are nevoie de multe artificii pentru a arăta elegant. 

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG