Nimeni nu poate purta ”Rochia răzbunării” ca Prințesa Diana. ”Este doar o copie”

9 noiembrie, 2022
FotoJet (23) jpg

Elizabeth Debicki este actrița care o va readuce pe regretata Prințesă Diana în actualitate, odată cu apariția sezonului 5 din serialul eveniment ”The Crown”.

Fanii regali așteaptă cu sufletul la gură debutul sezonului care, în sfârșit, de astăzi, va putea fi vizionat pe Netflix. Însă desigur că și criticile au apărut chiar înainte de noile episoade.

Un astfel de moment se referă la celebra rochie neagră purtată cu atitudine de Lady Diana la un eveniment memorabil. Și, se pare că efectul nu este același văzând-o pe Elizabeth Debicki cu o ținută similară. ”Purtată de altcineva în afară de Lady Di este doar o copie”, este de părere experta regală Kinsey Schofield.

diana rochie neagra jpg

Realizatorii ”The Crown” au recompus garderoba Prințesei Diana, cu foarte mare atenție la detalii. Totuși Elizabeth Debicki este foarte slabă, iar hainele nu stau pe ea cum stăteau pe Lady Diana. În ciuda aspectului simplu al Prințesei, departe de artificiile feminine din ziua de azi, este greu ca cineva să-i semene. Carisma aceea unică este irepetabilă.

Experta regală și fondatoarea “To Di For Daily” Kinsey Schofield este categorică. Rochia răzbunării este departe să mai poată fi numită astfel când e purtată de Elizabeth Debicki. Iconica piesă vestimentară a fost purtată de Lady Di în iunie 1994, la Londra, în cadrul evenimentului organizat la Serpentine Gallery.

Apariția Dianei atunci cu această rochie a avut o importanță istorică crucială. Marca practic despărțirea de Prințul Charles. Diana redevenea altcineva, se reinventa și-și asuma feminitatea cu aplomb. A accesorizat la superba rochie neagră cu umerii dezgoliți și decolteu adânc dresuri negre, pantofi negri cu toc, cercei, colier și brățară. O apariție sexy elegantă, ravisantă, istorică. Tot de dragul istoriei experta Kinsey Schofield poate accepta apariția similară a lui Elizabeth Debicki în ”The Crown”, subliniind că este lesne de văzut cât de departe se află de Prințesă și cum anumite momente cheie sunt atât de greu de reprodus.

Rugămințile Prințului William de a nu dramatiza subiectul dureros al morții mamei sale la Paris se pare că au fost ignorate, iar sezonul nou va fi incendiar. Nu lipsește momentul fatidic de la Paris, când Prințesa Inimilor murea într-un tragic accident de mașină. De atunci totul s-a schimbat în monarhia britanică.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 1237723301 jpg
charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg