Nimeni nu știe acest lucru! Ce nume de familie au Prințul George și Prințesa Charlotte!

Fiind cunoscuți drept Prințul George și Prințesa Charlotte, nimeni nu s-a gândit că nepoții Reginei Elisabeta au și-un nume de familie, în afara de titulatura lor regală.

Ce nume de familie va purta George?

În toamnă, fiul cel mare al Prințului William va începe școala, așa că e normal ca acesta să fie înregistrat cu nume și prenume, asemenea celorlalți copii. Culmea e că, până acum, George n-a avut nevoie de un nume de familie, așa că nu a fost deja stabilit. Cum adică stabilit?

Ei bine, există trei variante de nume de familie posibile pentru George. Unul dintre acestea este ”Cambridge”, după tatăl său, care a devenit după căsătorie ”Duce de Cambridge”. Al doilea ar putea fi ”Mountbatten-Windsor”, după numele străbunicului și străbunicii sale, moștenind numele Casei Regale de care aparține. Iar a treia variantă ar fi ”Wales” după bunicul său, având în vedere că, în școală, William și Harry au purtat numele de familie ”Wales”, în onoarea tatălui lor, ”Prințul de Wales”.

La școală, au fost cunoscuți drept Harry și William Wales

Totuși, n-ar fi surprinzător dacă nu s-ar alege deloc un nume de familie, dat fiind faptul că Prinții și Prințesele n-au nevoie de unul, potrivit informațiilor oficiale de pe site-ul Familiei Regale Britanice.

Un lucru e sigur! George și Charlotte nu vor purta numele de ”Middleton”, al mamei lor, căci aceasta a devenit după căsătorie ”Ducesă de Cambridge”, și că acest lucru ar fi fără precedent.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA