Nobil la nobil trage! Iubita fiului lui Albert de Monaco e moștenitoarea unui imperiu financiar

26 iunie, 2024

Alexandre Grimaldi, băiatul recunoscut al Prințului de Monaco, se iubește cu Savannah Hennessy, model la Milano și provenită din familie cu avere și titlu nobiliar.

Alexandre Grimaldi și Savannah Hennesy sunt împreună de o jumătate de an. FOTO: Getty Images
Alexandre Grimaldi și Savannah Hennesy sunt împreună de o jumătate de an. FOTO: Getty Images

La sfârșitul anului trecut, Alexandre Grimaldi a mărturisit că are o relație romantică cu o fată pe care a cunoscut-o în Monaco și cu care are planuri de viitor. „Eu mă mut la New York și ea se mută tot la New York", a declarat el pentru „Tatler”, unde s-a descris ca fiind loial, sincer, afectuos și înțelegător.

Fiul Prințului Albert și al lui Nicole Coste nu a făcut alte declarații despre această idilă și a ales să o păstreze secretă, evitând să pozeze împreună pe rețelele sociale sau să apară la evenimente publice. Cu toate acestea, prezența sa recentă la Săptămâna Modei de la Milano alături de Savannah Hennessy, cu care a fost fotografiat în primul rând al prezentării de modă Gucci, a fost interpretată ca prezentarea oficială a cuplului. Iar această „declarație publică” a relației lor e cu atât mai importantă cu cât tânăra este moștenitoarea celebrei dinastii a coniacului Hennessy, care face parte, de asemenea, din regalitate și are legături cu Spania.

Urmașă a lui Richard Hennessy, fondatorul coniacului Hennessy

Savannah Hennessy, în vârstă de 20 de ani, aparține unei importante saga a afacerilor franceze. Străbunicul ei a fost Kilian Hennessy, care a co-fondat conglomeratul de lux LVMH în anii 1980 (H-ul din acronim reprezintă numele său de familie). Acest puternic om de afaceri, care a murit în 2010, era el însuși un descendent al lui Richard Hennessy, care a fondat celebra casă de coniac în 1765. Tânăra este fiica lui Kilian Hennessy, creatorul casei de parfumuri By Kilian (Alexandre Grimaldi a fost prezent și la prezentarea ultimului său parfum), și a fotografului și modelului Melonie Foster. În plus, bunica ei este Barbara de Orléans, care s-a căsătorit cu Michael de Orléans (care a fost căsătorit anterior cu Beatrice de Orléans) în 2016.

Moda a fost mereu prezentă în viața Savannei, care, încă de mică, asista împreună cu mama sa la cele mai importante prezentări de modă din întreaga lume. Experiențe care au făcut-o să realizeze de timpuriu că acesta este viitorul ei. Și-a făcut debutul în fața camerei în 2021, când avea 17 ani, într-un pictorial de excepție „HOLA!” care a avut loc în Piața San Marco și la Palatul Dogilor din Veneția. „Am crescut în fața camerei, pentru că mama mea este fotograf, și mă simt foarte confortabil în fața obiectivului. Vreau să fiu model pentru a face campanii și prezentări de modă și apoi să-mi încerc norocul în lumea televiziunii ca actriță."

Însă pentru Savannah, tatăl ei este „marele exemplu al vieții mele", pentru că „a muncit din greu pentru a avea ceea ce și-a dorit și a reușit". De asemenea, este foarte mândră de numele familiei sale și speră să devină o nouă generație Hennessy care să facă istorie: „Sunt foarte mândră de istoria familiei mele, de apartenența la imperiul Hennessy din partea tatălui meu. Îi păstrez moștenirea în inima mea. Mă ambiționează cu privire la viitorul meu, pentru că toți cei din familia mea au făcut ceva important în viața lor și vreau să fac și eu la fel".

Elite și modele

Tocmai tendințele și industria modei sunt un hobby pe care îl are în comun cu Alexandre Grimaldi. Fiul lui Albert de Monaco este clar că nu se imaginează defilând pe un podium, deoarece tatăl său este șef de stat, însă nu refuză să fie ambasador al unui brand prestigios. De fapt, el s-a alăturat multora din familia Grimaldi și a devenit model pentru a o susține pe verișoara sa, Pauline Ducruet, în prezentarea noii colecții a firmei sale, Alter Design, creată în 2018. Momentan, însă, se concentrează pe studiul administrării afacerilor și visează să înființeze o organizație caritabilă.

Savannah, care aparține unei familii numeroase, la fel ca Alexandre, are legături strânse cu Spania. De fapt, aceasta este una dintre limbile pe care le vorbește fluent, alături de franceză și engleză. Pasionată de lumea ecvestră, în care concurează de când era copil și unde se simte senină și fericită, ea are un cal numit Bandolero, pe care îl numește afectuos Bambi. Animalul trăiește în Sotogrande, un oraș din Cádiz în care atât bunicul, cât și tatăl ei au propria casă și unde îi place să evadeze, deoarece consideră acest refugiu andaluz drept una dintre casele ei.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg
Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg
Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg
Împăratul Naruhito în Marea Britanie Foto Getty Images (1) jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Getty Images (3) jpg