Noi certuri în budoarul regal? Regele Felipe, singur fără Letizia la o nuntă în familie

2 septembrie, 2024

A promis că va lipsi de la nuntă și chiar așa a fost! Regina Letizia a preferat să-și umple programul cu altceva decât să aibă o apariție de complezență.

Regele Felipe la nunta finei lui, Victoria Lopez-Quesada de Bourbon-Două Sicilii.
Regele Felipe la nunta finei lui, Victoria Lopez-Quesada de Bourbon-Două Sicilii.

Sâmbătă, la Madrid, în ultima zi de vară calendaristică, Familia Regală spaniolă s-a reunit așa cum n-a mai făcut-o de mult timp la căsătoria dintre Victoria Lopez-Quesada de Bourbon-Două Sicilii și Enrique Moreno de la Cova.

Deși nunta era anunțată de mult timp, marea absentă a fost Regina Letizia, deși Regele Felipe nu doar că a fost prezent, ci a părut și că se simte foarte bine în compania familiei sale. Asta chiar dacă se comentează adesea pe marginea existenței unor tensiuni între el și surorile sale, Infanta Cristina și Infanta Elena de Bourbon, ori a unor neînțelegeri cu mama sa, Regina Sofia. Adică fix motivul pentru care Regina Letizia a lipsit cu bună știință, Olimpiada paralimpicilor de la Paris oferindu-i exit-ul perfect din această situație mai neplăcută pentru ea...

Nici ceilalți nu par să fi suferit prea mult din cauza asta, poate doar la nivel de imagine publică... Altfel, 31 august a fost probabil cea mai specială zi pentru Victoria Lopez-Quesada de Bourbon-Două Sicilii (27), fina Regelui Felipe al VI-lea (56), cu a cărui familie are o relație strânsă și apropiată. Tânăra a ales această zi specială, ultima din lună, pentru a-și lua rămas bun de la cea mai călduroasă lună a anului și a întâmpina luna septembrie, promițându-i iubire veșnică lui Enrique Moreno de la Cova, pe care l-a cunoscut în 2023 la nunta lui Sol Medina din Sevilla.

Ceremonia a avut loc la moșia Soto Mozanaque, situată în municipalitatea madrilenă Algete. Rochia de mireasă a impresionat prin simplitatea ei, fiind o piesă realizată de Lorenzo Caprile, cu o broderia în stil vintage sub piept, cu care Victoria a dat dovadă de multă clasă și rafinament. Nepoata regelui a dorit să poarte un voal de dantelă tip mantilă, unul foarte special, deoarece acesta a fost realizat de Alicia de Bourbon-Parma și am văzut-o purtându-l și pe mama sa, Cristina de Bourbon-Două Sicilii. În ceea ce privește bijuteriile, tânăra a ales să poarte o diademă la fel de specială și cu multă istorie, deoarece este o piesă din cutia de bijuterii a familiei.

Victoria are un frate mai mic, Pedro Lopez-Quesada (vezi prima fotografie), un tânăr de 21 de ani care a depus jurământul în iulie anul trecut la Școala Navală Militară de Marină și unde îl vom putea vedea în următoarele luni alături de verișoara sa, Prințesa Leonor.

Între timp, „Mujer Hoy” comentează că Victoria, care este foarte apropiată de Victoria de Marichalar, a lucrat ca VIP Manager într-o agenție de marketing specializată în sectorul ecvestru și a absolvit un masterat în management la Instituto de Empresa din Madrid. Iar Enrique Moreno de la Cova este „fiul crescătorului de bovine sevillian și membru al Comitetului Olimpic Spaniol Enrique Moreno de la Cova Maestre și al pictoriței Cristina Ybarra y Sainz de la Maza”.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0906046927 jpg