Noi imagini cu Familia Regală norvegiană, care își petrece vacanța pe vasul regal

14 iulie, 2023

Familia Prințului moștenitor Haakon se relaxează la bordul iahtului regal Norvegia, cu care navighează de-a lungul coastei Finnmark.

Prințul Haakon si Prințesa Mette Marit in vacanta de vara din 2023, alaturi de Printul Sverre Magnus si Ingrid Alexandra (2) jpg

Este o vară plină de evenimente importante pentru Familia Regală norvegiană, iar palatul a publicat o nouă fotografie de familie cu Prințesa Mette-Marit și Prințul Haakon, alături de copiii lor.

Din postarea de pe Instagram, se vede cum cei doi, împreună cu Prințesa Ingrid Alexandra, de 19 ani, și Prințul Sverre Magnus, de 17 ani, au coborât de pe iahtul regal împreună cu câinii lor pentru o plimbare în apropiere de râul Neiden.

Mette-Marit, în vârstă de 49 de ani, a arătat șic într-un top breton cu dungi, combinat cu o pereche de pantaloni albi cu talie înaltă și niște cercei turcoaz. Ingrid Alexandra a optat pentru o bluză cu mânecă bufantă cu flori albastre și albe de la Reformation și s-a asortat cu mama ei cu pantaloni albi și cercei statement în roz.

Între timp, Prințul moștenitor și fiul său au îmbrăcat cămăși și pantaloni de in, asortați cu restul familiei în nuanțe de albastru și alb.

Postarea de pe Instagram conține, de asemenea, și câteva actualizări interesante despre viitorul tinerilor membri ai Familiei Regale. Viitoarea regină Ingrid Alexandra va începe să lucreze ca asistent școlar și lucrător de mediu la Școala Uranienborg, din această toamnă. În 2024, prințesa își va începe primul an de pregătire militară la Batalionul de geniu din Brigada Nord. Asta în timp ce Prințul Sverre Magnus va începe ultimul său an de liceu la Școala secundară superioară Elvebakken din Oslo, în luna septembrie.

Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit vor marca, de asemenea, evenimente personale importante în această vară, Haakon împlinind 50 de ani pe 20 iulie, în timp ce soția sa va împlini 50 de ani pe 19 august.

În ultimele câteva luni, cuplul a efectuat vizite în întreaga țară pentru a marca această ocazie, inclusiv în Stord, Setesdal și Telemark, Finnmark, Træna și Oslo. Ciclul acestei aniversări se va încheia cu o petrecere în curte la Palatul Regal din Oslo, la 25 august, care coincide și cu cea de-a 22-a aniversare a căsătoriei lui Haakon și a lui Mette-Marit.

FOTO: Casa Regală



Recente pe Ok! Magazine

Mette Marit și Haakon, Profimedia (2) jpg
Charles și Camilla în Sydney, Profimedia (2) jpg
Nicolae și Alina ai României nuntă 2018 foto Facebook2 jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Kate Middleton în 2023 și 2024  foto   Profimedia jpg
Charles și Camilla, ziua a doua în Samoa, Profimedia (6) jpg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg
printul charles si printesa diana
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (2) jpg
Regina Maxima a Olandei oct 2024   Profimedia jpg
Prințul Chriastian și Prințesa Maria Chiara Foto Instagram jpg
Regina Letizia, Regina Mary și Kate Middleton jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Regele Charles a ajuns în Samoa, Profimedia (2) jpg
FotoJet (1) jpg
Nepoatele Dianei colaj jpg
Familia regală a Liechtensteinului la sărbătorile Zilei Naționale din Vaduz, Profimedia (2) jpg
Regina Maxima in rochie colorata purtata a treia oara   profimedia 0924718754 jpg