Noi imagini cu Meghan Markle și Prințul Harry. Ce apariție surpriză a Ducilor de Sussex

21 noiembrie, 2022
Meghan si Harry, Getty (5) jpg

Meghan Markle și Prințul Harry au transmis un mesaj special, de suflet, cu ocazia retragerii marelui artist Sir Elton John.

Celebrul cuplu regal și-a făcut apariția în cadrul unui program difuzat de platforma Disney+: Elton John Live: Farewell from Dodger.

Sussex pentru Elton PNG

În deschiderea emisiunii, au apărut Ducii de Sussex, cu un mesaj de suflet: Meghan Markle și Prințul Harry aduc un omagiu adorabil îndrăgitului interpret, care a scris istorie în lumea divertismentului. Mai mult, pe Sir Elton John îl lega o prietenie sinceră de regretata mamă a Prințului Harry, Diana, Prințesa Inimilor.

Meghan Markle și Prințul Harry se alătură celebrităților care îl omagiază pe Sir Elton John înaintea show-ului său de adio, care a fost difuzat live din California's Dodger Stadium de platforma menționată.

Meghan Markle, îmbrăcată în roșu, transmite: ”Bună, Elton! Am vrut să te felicităm și să-ți spunem că suntem mândri de tine! Te-am urmărit și în cadrul turneului de adio!”.

Prințul Harry a punctat prietenia pe care o are cu artistul și afecțiunea pe care i-o purta mamei sale, Prințesa Diana.

”Îți mulțumim că ne-ai încântat atâția zeci de ani, îți mulțumesc că ai fost un prieten adevărat al mamei mele, îți mulțumim că ești prietenul nostru, îți mulțumim că ești prietenul copiilor noștri și-ți mulțumim că încânți oameii peste tot în lume.”, a sunat mesajul adorabil al Prințului Harry, foarte legat de marele artist Elton John.

”Deși este spectacolul tău de retragere, știm că nu este ultima oară când cânți. Te iubim, felicitări pentru cariera ta incredibilă.”

Elton John este foarte atașat de Ducii de Sussex, pe care i-a apărat ori de câte ori a avut ocazia. Iar pe Prințesa Diana a adorat-o.

Presa tabloidă din Marea Britanie a fost recent luată din nou în vizor de către autorităţi, după ce s-au descoperit dovezi despre unele încălcări grave ale vieții private în numele colectării de informaţii preţioase pentru articole de scandal.  Prinţul Harry şi Elton John au fost mereu printre ţintele predilecte ale jurnaliştilor englezi, care au apelat la orice tertip pentru a face rost de informaţii confidenţiale despre vieţile lor. Chiar cu riscul de-a încălca grav legea, cei doi se pare că ar fi fost ascultați ilegal. Căci artistul este un fervent susținător al Prințului Harry.

Foto: Twitter, Getty, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   profimedia 0742014789 jpg
kate-  william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 1237723301 jpg
charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie