Noi informaţii legate de sănătatea Prinţesei Charlene de Monaco. Cât timp mai stă aceasta internată?

28 ianuarie, 2022
6 albert profimedia 0656897605 jpg jpeg

Săptămâna aceasta a împlinit 44 de ani, însă anivesarea ei aproape c-a trecut neobservată.

Prin┼úesa Charlene de Monaco n-a mai dat de ceva vreme vreun semn de via┼ú─â, nici m─âcar pe pagina ei de Instagram. ├Än ziua ├«n care so┼úia lui Albert a ├«mplinit 44 de ani, a fost ├«nc─ârcat pe contul ei un filmule┼ú aniversar cu fotografii din via┼úa prin┼úesei ┼či un mesaj de ÔÇťLa mul┼úi aniÔÇŁ care n-a fost scris, evident, de c─âtre ea.

C├ónd aceasta a lipsit ┼či de la evenimentele prilejuite de cea mai mare s─ârb─âtoare religioas─â din Monaco, Sf├óntul Devote, pe 26 ┼či 27 ianuarie, palatul princiar s-a sim┼úit dator s─â aduc─â noi l─âmuriri legate de starea ei de s─ân─âtate. Am aflat, a┼čadar, c─â recuperarea prin┼úesei continu─â ├«ntr-un ritm satisf─âc─âtor ┼či ├«ncurajator.

stanga
dreapta
3 charlene 1 jpg jpeg
4 charlene si albert jpg jpeg
5 charlene jpg jpeg
2 profimedia 0483657286 jpg jpeg
6 albert profimedia 0656897605 jpg jpeg

Cu toate acestea, mai este nevoie de alte s─âpt─âm├óni p├ón─â c├ónd recuperarea ┼či tratamentul dentar pe care-l urmeaz─â s─â fie complete. Palatul a cerut ├«nc─â o data monegascilor s─â respecte intimitatea cuplului princiar, astfel ├«nc├ót prin┼úesa internat─â de la mijlocul lunii noiembrie anul trecut s─â se recupereze fizic ┼či psihic ├«n lini┼čte.

La s─ârb─âtorea Sf├óntului Devote, Prin┼úul Albert a participat ├«nso┼úit de copiii lui, gemenii Jacques ┼či Gabriella, ┼či de sora lui mai mare, Prin┼úesa Caroline, care-i ┼úine locul Prin┼úesei Charlene, c├ót timp aceasta lipse┼čte de la ├«ndatoririle princiare.

Foto: Profimedia