Noi portrete oficiale ale Prinţului Oscar al Suediei

25 martie, 2016
princess victoria jpeg

Pe 2 martie, prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei i-a dat na┼čtere celui de-al doilea copil, un b─âie┼úel care a primit titlul nobiliar de Duce de Skane.

Prin┼úesa Estelle ┼úin├óndu-┼či ├«n bra┼úe fr─â┼úiorul

┼×i cum venirea pe lume al celui de-al treilea membru regal ├«n linia de succesiune la tronul suedez a fost primit─â cu at├óta c─âldur─â de supu┼čii poporului, Casa Regala Suedez─â a eliberat, recent, noi fotografii cu Prin┼úul Oscar Carl Olof.

Fotografiile au fost postate chiar pe contul de Facebook al Prin┼úesei Victoria, astfel ├«nc├ót aceste imagini s─â ajung─â la c├ót mai mul┼úi simpatizan┼úi ai monarhiei suedeze. Chipurile, au fost f─âcute de c─âtre Prin┼úul Daniel, tat─âl micu┼úului Oscar, chiar ├«n re┼čedin┼úa familiei, adic─â la Palatul din Haga.

├Än una din imagini apare fiica cea mare a cuplului, Prin┼úesa Estelle, ┼úin├óndu-┼či ├«n bra┼úe micu┼úul frate. Evident, fanii internau┼úi au fost ├«nc├ónta┼úi la vederea feti┼úei de patru ani care-┼či ├«ngrije┼čte cu at├óta dragoste fratele.

ÔÇŁV─â mul┼úumim pentru toate ur─ârile de bine ┼či pentru felicit─âri pe care le-am primit at├ót cu ocazia zilei de na┼čtere a Prin┼úesei Estelle, c├ót ┼či cu na┼čterea Prin┼úului Oscar. V─â apreciem interesul ┼či v─â mul┼úumim c─â sunte┼úi un num─âr at├ót de numeros cei care ne ├«mp─ârt─â┼či┼úi fericireaÔÇŁ, este mesajul care ├«nso┼úea una dintre aceste fotografii.

image

├Äntr-o alta, apare chiar Prin┼úesa Victoria ┼úin├óndu-se ├«n bra┼úe nou-n─âscutul. O imagine candid─â, care a st├órnit emo┼úia ┼či entuziasmul multor fani internau┼úi.

C├ót despre Prin┼úul Oscar, ei bine, b─âie┼úelul a dormit pe tot parcursul ┼čedin┼úei foto, asemenea oric─ârui bebelu┼č de aproape o lun─â.Recente pe Ok! Magazine

Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg
FotoJet (28) jpg
Prin╚Ťesa Diana cu Harry ╚Öi Will (4) jpg
letizia leonor profimedia 0702872001 jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prin╚Ťul William ╚Öi Prin╚Ťul George jpg