Noi portrete oficiale cu Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit ai Norvegiei! Au fost anunțate schimbări

27 mai, 2024

Decizia Regelui Harald al Norvegiei de a-și reduce activitatea a inaugurat o nouă eră pentru casa regală! Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit vor fi în prim plan!

Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei Foto Instagram Casa Regală a Norvegiei 1 jpg

Casa regală norvegiană a dat publicității noi portrete oficiale cu Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit, care par să inaugureze noua etapă pe care Regele Harald a deschis-o după ce a anunțat că el își va reduce activitatea instituțională. Nu se știe în ce măsură decizia monarhului îi va afecta pe Haakon și Mette-Marit, dar aura regală a fotografiilor realizate de fotograful Dusan Reljin transmite sentimentul unui pas înainte pentru cuplu.

Prințul Haakon pozează într-una dintre imagini cu soția sa, care poartă o rochie roșie, având o tiara pe cap. Pe 25 august se vor împlini 25 de ani de când i-a spus „Da” fiului regelui cu această bijuterie prețioasă, un cadou de la socrii ei, Harald și Sonia din Norvegia. Creată în 1910, aceasta este alcătuită din 23 de rozete din platină și aur în formă de margarete și este una dintre piesele ei preferate. 

Celelalte două fotografii lansate sunt portrete individuale, în care cei doi zâmbesc larg. În cazul Prințului Haakon, el poartă aceeași uniformă militară, în timp ce Prințesa Mette-Marit e îmbrăcată într-o rochie de bal.

Aceste imagini vin la o săptămână după celebrarea Zilei Naționale a Norvegiei, de la care Regele Harald nu a lipsit, care, în ciuda reducerii activității sale, totuși ia parte evenimentele majore ori de câte ori sănătatea îi permite acest lucru.

În vârstă de 87 de ani, Regele Harald al Norvegiei a fost supus recent unei intervenții chirurgicale pe cord la Oslo, după ce a contractat o infecție în timpul unei vacanțe private în Malaezia. Cu toate acestea, el a anunțat că renunțarea la tron nu se află în planurile sale.  „Rămân la ceea ce am spus întotdeauna, am depus un jurământ în fața Parlamentului și acesta durează o viață întreagă”.

Foto: Dusan Reljin - Casa Regală a Norvegiei



Recente pe Ok! Magazine

Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg
FotoJet Wales jpg
Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg