Noi vești despre starea de sănătate a lui Kate Middleton după operație! Încă e pe patul de spital

19 ianuarie, 2024

Kate Middleton a urcat marți, 16 ianuarie, pe masa de operație! A suferit o intervenție chirurgicală abdominală, iar acum au apărut noi vești despre starea ei de sănătate!

kate middleton getty jpg

Kate Middleton ar fi "bine" după ce a fost supusă marți unei intervenții chirurgicale abdominale, au spus surse de la Palatul Kensington pentru publicația People. Joi, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, i-a făcut o vizită soției sale la clinica privată din Londra, unde aceasta se recuperează după intervenția chirurgicală. Palatul Kensington a declarat că operația a fost "un succes".

Totodată, publicația citată scrie că problema de sănătate a lui Kate Middleton nu este canceroasă, dar cu toate acestea Prințul William și-a schimbat programul pentru a-și susține soția și pe cei trei copii ai lor - Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani.

Cu toate că Prințesa Kate Middleton se simte mai bine după operație, drumul ei spre recuperare este abia la început, deoarece se așteaptă să rămână în spital până la paisprezece zile și apoi să își continue recuperarea acasă timp de aproximativ trei luni.

Între timp, Kate Middleton a anulat sau a amânat îndatoririle regale și vizitele planificate în străinătate. Primele luni ale anului se anunțau a fi unele foarte aglomerate pentru Prințesa de Wales. Se aștepta ca prințesa să ia parte la mai multe evenimente, chiar și la decernarea premiilor BAFTA. 

De asemenea, Kate Middleton "abia aștepta" viitoarele călătorii în străinătate. Ea și William plănuiau o scurtă vizită într-o țară în care servește armata britanică. Cuplul era așteptat, de asemenea, să facă un scurt turneu oficial la Roma, Italia, în primăvară. Cum Kate a amânat îndatoririle publice până mult după Paște, nu se așteaptă ca ea să își asume angajamente regale până în a doua săptămână din aprilie.

Totodată, dacă operația nu ar fi avut loc, ea urma să participe și la slujba religioasă anuală de Ziua Commonwealth-ului, parada de Ziua Sfântului David și parada de Ziua Sfântului Patrick, acolo unde Kate Middleton apărea în mod tradițional îmbrăcată în verdele irlandez și oferea trifoiul-simbol soldaților din garda irlandeză.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg