Nonconformista Camilla nu ezită să pună degetul pe rană. Subiectul dureros abordat într-un nou documentar

22 august, 2024

Regina Camilla, apariție importantă într-un documentar. Ce tabuuri dorește să demonteze? Deloc convențională este Regina Camilla. Maiestatea Sa va apărea într-un documentar important, primul care se filmează după încoronarea sa.

Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (3) jpg

Regina va apărea în primul ei documentar de la încoronare și va vorbi despre o problemă spinoasă. Își propune să spargă câteva tabuuri, scrie publicația HELLO!.

Documentariștii i-au urmărit activitatea în ultimul an și modul în care soția Regelui Charles, în vârstă de 76 de ani, a folosit aparițiile publice pentru a crește gradul de conștientizare asupra violenței domestice.

Recent, ITV a făcut marele anunț. A obținut drepturile de difuzare ale producției ”Majesty The Queen: Behind Closed Doors” (Maiestatea Sa, Regina: În spatele ușilor închise), care va fi difuzat spre sfârșitul anului 2024.

Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (9) jpg

Echipele de filmare au avut acces exclusiv la Camilla, care lucrează de mulți ani pentru a evidenția problema abuzului domestic și va fi prezentată în întâlniri private nemaivăzute până acum cu supraviețuitoarele acestui nedorit fenomen!

Sue Murphy, directorul de divertisment real al ITV, a declarat: „ITV este mândru că realizează acest documentar împreună cu Majestatea Sa Regina despre acest subiect extrem de important. Sperăm că filmul va crește gradul de conștientizare și va inspira schimbarea în societatea noastră”.

Documentarul va avea 90 de minute și va include interviuri cu supraviețuitori, rude care și-au pierdut cei dragi și cei care lucrează pentru a pune capăt violenței. De asemenea, Regina va fi prezentată găzduind mese rotunde cu adolescenți, sărbătorind Ziua Internațională a Femeii la Palatul Buckingham și întâlnind supraviețuitori care, dacă nu ar fi ajuns la un refugiu, și-ar fi putut pierde viața.

Printre cei care vor apărea în documentar se numără și Diana Parkes, a cărei fiică Joanna Simpson a fost ucisă cu brutalitate de soțul ei înstrăinat, în 2010.

Camilla a menționat-o ​​anterior pe doamna Parkes drept sursa de inspirație din spatele muncii sale cu victimele abuzului domestic, iar în februarie 2022, cu doar câteva luni înainte de a deveni Regină, Camilla a spus despre viitorul ei rol: „Nu voi neglija această cauză tot restul vieții mele.”

Și ce cauză nobilă este!

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg