Nora Reginei Rania gustă deja din privilegii: a purtat o rochie creată după 1000 de ore de muncă

26 mai, 2023

Arhitecta de orgine saudită urmează să se căsătorească cu Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei pe 1 iunie.

Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg

Și pentru că marele eveniment se apropie, Regina Rania a Iordaniei a găzduit o petrecere tradițională Henna, care are loc de obicei înainte de nuntă și-n care este celebrată mireasa, mai exact logodnica fiului ei, Rajwa Al-Saif

Ceremonia a avut loc pe 22 mai, la palatul regal din Amman, iar Rajwa a arătat incredibil de frumoasă într-o rochie opulentă, cu motive arăbești, completată de un voal magnific. Iar acest ansamblul personalizat, cu detalii foarte complicate, a avut nevoie de aproximativ 1.100 de ore de muncă pentru a fi creat. Sau circa 41 de zile...

Regina Rania a încărcat o serie de imagini pe contul ei de Instagram de la această petrecere prenupțială, fiind foarte mândră de nora sa. Rajwa a fost spectaculoasă în rochia ei albă, personalizată cu ornamente aurii, concepută de designerul saudit Honayda, care a fost împodobită cu mesaje secrete și a onorat atât țara natală a miresei, Arabia Saudită, cât și cultura iordaniană a mirelui, Prințul Hussein.

Rochia a dat o notă modernă rochiei tradiționale Najdi, care își are originea în regiunea Najd din Regatul Arabiei Saudite. Rochia crem cu gât înalt este ceva mai mulată pe talie și împodobită cu ornamente aurii, în timp ce voalul lung până la podea a adăugat o notă de eleganță dramatică creației.

În ținuta ei, se pot observa brodați palmieri, care simbolizează țara natală Arabia Saudită, și chiar și versuri de poezii. Cuvintele „Te văd și viața devine mai frumoasă” au fost scrise cu aur pe voalul viitoarei mirese.

Detaliile complicate de pe rochie, dar mai ales de pe voal, au întârziat procesul de creare a piesei atât de delicate. Designerul a declarat pentru Vogue Arabia că voalul - care măsoară până la 10 metri lungime - a avut nevoie de 760 de ore pentru a fi finalizat cu tul lucrat manual. Rochia în sine a fost creată în alte 340 de ore.

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg