Nostradamus a prevăzut drama familiei regale britanice în 2024. Ce profeție stranie a avut pentru Charles

4 aprilie, 2024

Faimosul prezicător Michel De Nostradamus, astrolog și medic a uimit lumea întreagă după ce majoritatea predicțiilor sale s-au adeverit. Eruditul francez a lăsat moștenire o mulțime de profeții scrise într-un mod aparte, destul de greu de descifrat.

FotoJetNostradamus si Charles jpg

În contextul în care Casa Regală britanică trece printr-o adevărată cumpănă, o criză atipică, fără precedent, publicațiile britanice au studiat puțin felul în care celebrul prezicător a văzut în stele soarta suveranului contemporan.

Astrologul și medicul francez Michel De Nostradamus (1503 - 1566), în anul 1550, aprox. (Fotografie de Hulton ArchiveGetty Images).

În legătură cu domnia din 2024, Nostradamus a făcut o profeție stranie! Astrologul francez a prevăzut inclusiv evenimentul 9/11, când turnurile gemene au fost atacate, dar și criza financiară în care va intra omenirea sau moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Filosoful din secolul al XVI-lea, care este faimos pentru acuratețea prezicerilor sale, a notat că anul acesta este unul de cotitură pentru domnia Regelui Charles! Mai exact, evenimentele care se succed amețitor îi pot încheia abrupt domnia.

Nostradamus, care a anticipat cu acuratețe evenimente importante, marcante, inclusiv 9/11 și crize financiare a scris 942 de predicții pentru viitor în cartea sa Les Propheties din 1555.

El a notat că drama ar putea fi în cărți pentru Familia Regală în 2024, spunând că „Regele” ar putea fi „alungat de forță”.

În cartea se arată: „Regele Insulelor alungat de forță... va fi înlocuit de unul care nu va avea pecete de rege!”.

Expertul Mario Reading a analizat pasajul și l-a interpretat: „Pentru că i-au dezaprobat divorțul, un bărbat a îmbătrânit cu convingerea că este nedemn de titlul său. Poporul își va alunga regele din insule. Un alt bărbat îl va înlocui, un bărbat la care nimeni nu s-ar fi așteptat să ajungă rege.”

Nostradamus a făcut multe predicții legate în special de familiile regale. A fost un subiect care l-a pasionat.

A prevăzut inclusiv moartea Reginei Elisabeta a II-a în 2022 și chiar a ghicit corect vârsta la care a decedat.

„Regina Elisabeta a II-a va muri, în jurul anului 22, la vârsta de aproximativ 96 de ani”, spunea premoniția, potrivit analistului Mario Reading, scrie presa britanică, avidă de noutăți în ceea ce privește evoluția situației familiei regale, agravată și de cancerul Prințesei Kate.

De asemenea, marele cititor în stele a menționat în textele sale codate că regele poate abdica. Oamenii se întreabă dacă nu cumva acest bărbat fără pecete ar putea fi chiar Harry, prințul alungat, la care nimeni nu se așteaptă, având în vedere că este al cincilea în ordinea succesiunii la tron.

Foto: GettyImages & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg