Nostradamus a prevăzut drama familiei regale britanice în 2024. Ce profeție stranie a avut pentru Charles

4 aprilie, 2024

Faimosul prezicător Michel De Nostradamus, astrolog și medic a uimit lumea întreagă după ce majoritatea predicțiilor sale s-au adeverit. Eruditul francez a lăsat moștenire o mulțime de profeții scrise într-un mod aparte, destul de greu de descifrat.

FotoJetNostradamus si Charles jpg

În contextul în care Casa Regală britanică trece printr-o adevărată cumpănă, o criză atipică, fără precedent, publicațiile britanice au studiat puțin felul în care celebrul prezicător a văzut în stele soarta suveranului contemporan.

Astrologul și medicul francez Michel De Nostradamus (1503 - 1566), în anul 1550, aprox. (Fotografie de Hulton ArchiveGetty Images).

În legătură cu domnia din 2024, Nostradamus a făcut o profeție stranie! Astrologul francez a prevăzut inclusiv evenimentul 9/11, când turnurile gemene au fost atacate, dar și criza financiară în care va intra omenirea sau moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Filosoful din secolul al XVI-lea, care este faimos pentru acuratețea prezicerilor sale, a notat că anul acesta este unul de cotitură pentru domnia Regelui Charles! Mai exact, evenimentele care se succed amețitor îi pot încheia abrupt domnia.

Nostradamus, care a anticipat cu acuratețe evenimente importante, marcante, inclusiv 9/11 și crize financiare a scris 942 de predicții pentru viitor în cartea sa Les Propheties din 1555.

El a notat că drama ar putea fi în cărți pentru Familia Regală în 2024, spunând că „Regele” ar putea fi „alungat de forță”.

În cartea se arată: „Regele Insulelor alungat de forță... va fi înlocuit de unul care nu va avea pecete de rege!”.

Expertul Mario Reading a analizat pasajul și l-a interpretat: „Pentru că i-au dezaprobat divorțul, un bărbat a îmbătrânit cu convingerea că este nedemn de titlul său. Poporul își va alunga regele din insule. Un alt bărbat îl va înlocui, un bărbat la care nimeni nu s-ar fi așteptat să ajungă rege.”

Nostradamus a făcut multe predicții legate în special de familiile regale. A fost un subiect care l-a pasionat.

A prevăzut inclusiv moartea Reginei Elisabeta a II-a în 2022 și chiar a ghicit corect vârsta la care a decedat.

„Regina Elisabeta a II-a va muri, în jurul anului 22, la vârsta de aproximativ 96 de ani”, spunea premoniția, potrivit analistului Mario Reading, scrie presa britanică, avidă de noutăți în ceea ce privește evoluția situației familiei regale, agravată și de cancerul Prințesei Kate.

De asemenea, marele cititor în stele a menționat în textele sale codate că regele poate abdica. Oamenii se întreabă dacă nu cumva acest bărbat fără pecete ar putea fi chiar Harry, prințul alungat, la care nimeni nu se așteaptă, având în vedere că este al cincilea în ordinea succesiunii la tron.

Foto: GettyImages & ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și Kate Middleton foto  GettyImages, Profimedia jpg
Camille Gottlieb și Alexandre Grimaldi, Profimedia (2) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg