Nou anunț fericit! Kate Middleton a „depășit cu bine” prima etapă a tratamentului împotriva cancerului

30 mai, 2024

Potrivit apropiaților familiei regale, Kate Middleton are parte de atenție deosebită, toată lumea s-a „mobilizat” în jurul Prințesei de Wales în timp ce aceasta face chimioterapie preventivă.

Kate Middleton foto  GettyImages jpg

Kate Middleton a „făcut un pas înainte”, spre vindecare, datorită chimioterapiei preventive pe care o face deja de săptămâni bune. Fanii regali din întreaga lume au fost șocați când Prințesa de Wales a anunțat în martie că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament. La vremea respectivă, într-un mesaj video emoționant, ea a cerut „timp, spațiu și intimitate”. De atunci, au existat foarte puține actualizări cu privire la starea de sănătate a prințesei, însă soțul ei, Prințul William a declarat în timpul angajamentelor publice că „are grijă” de Catherine.

Acum, persoane apropiate familiei regale au vorbit despre modul în care Kate Middleton face față tratamentului împotriva cancerului. Sursele au dezvăluit pentru jurnalista Katie Nicholl de la Vanity Fair că Kate Middleton „a făcut un pas înainte” datorită tratamentului pe care l-a urmat.

„A fost o mare ușurare faptul că ea tolerează medicamentele și se simte mult mai bine”, au menționat apropiații. Între timp, ei au adăugat că „toată lumea s-a mobilizat în jurul” prințesei, inclusiv Prințul de Wales și părinții ei, soții Middleton, care au fost întotdeauna alături de ea. 

Anunțul despre starea mai bună de sănătate a lui Kate Middleton vine după ce publicația britanică Express a transmis că Prințesa de Wales a fost văzută recent în public, alături de familia sa. Partea bună a acestei povești răvășitoare prin care trece viitoarea regină britanică este că are timp mult pentru a-l petrece cu copiii.

Din păcate, nu există imagini care să susțină cele anunțate de presa din Marea Britanie, nu avem încotro decât să credem pe cuvânt sursele acestora. Sau nu. Căci conspirațiile nu s-au oprit nici după ce Kate și-a anunțat boala, la sfârșitul lunii martie. Spre tristețea fanilor regali, care se pregăteau s-o vadă la slujba de Paște, așa cum anticipase Casa Regală, Kate Middleton a înțeles atunci că trebuie să își înfrunte fricile și să se adreseze oamenilor care se întrebau necontenit ce este cu ea.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Zara Tindall Royal Ascot jpg
Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg