Nou motiv de scandal între William și Harry! Viitorul rege nu mai suportă presiunile fratelui său

7 august, 2023

Viitorul film al Prințului Harry în colaborare cu Netflix l-ar putea supăra pe Prințul William! Fratele mai mic "exploatează familia" pentru conținut inedit, susține un expert.

William și Harry în tinerețe jpg

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, care s-au retras din familia regală în 2020 și s-au mutat în Statele Unite la Montecito, California, au cumpărat drepturile unei cărți best-seller, cuplul urmând să producă și un film pentru Netflix inspirat din aceasta.

Potrivit unor informații, cuplul ar fi cheltuit suma amețitoare de 3 milioane de lire sterline pentru drepturile asupra cărții Meet Me At The Lake, un roman de dragoste scris de Carley Fortune. Cartea prezintă un cuplu de 30 de ani care se îndrăgostește, care trăiesc diferite momente, amintesc de depresia postnatală și trauma copilăriei, în urma pierderii unui părinte într-un accident de mașină.

Mulți au remarcat faptul că această carte are unele asemănări izbitoare cu experiențele de viață ale cuplului, cum ar fi faptul că mama Prințului Harry a murit într-un accident de mașină în 1997 și că Meghan Markle a vorbit anterior despre depresia postnatală.

Publicația The Mirror US a vorbit cu terapeutul senior și expertul în relații Sally Baker de la Working On The Body, care a precizat că respectiva carte "nu este povestea lui Harry și că speră că îi oferă o oarecare distanță față de realitatea de a-și fi pierdut propria mamă în circumstanțe similare".

Expertul a adăugat că procesarea traumelor prin artă "poate fi cathartică și vindecătoare" datorită modului în care canalizarea emoțiilor în propria operă poate ajuta la "a da sens evenimentelor și amintirilor dureroase". Ea a continuat: „Crearea unui răspuns artistic la tragedie este o modalitate de a transforma durerea. Cu toate acestea, în funcție de cât de mult va fi nevoit să lucreze la acest proiect, este posibil ca și pentru Harry să trezească amintiri și emoții profund dureroase".

Prințul Harry va avea nevoie de "un curaj și o vulnerabilitate imense pentru a reveni asupra unei suferințe atât de profunde", a adăugat Sally.

Deși Sally speră că acest proces va fi vindecător pentru Prințul Harry, ea crede, de asemenea, că ar putea pune și mai multă presiune asupra legăturii sale cu fratele său mai mare, Prințul William. Ea a explicat cum "ar putea tensiona temporar și relațiile cu fratele său William, care va crede cu siguranță că Harry încă mai exploatează povestea familiei lor pentru propriul conținut senzațional". Ea a adăugat că Prințul William "ar putea simți că unele coincidențe din acest proiect confruntă public răni adânci din copilăria lor".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg