Noua apariție a Prințesei Charlene alături de Albert! Ce gesturi a schițat în fața camerelor de filmat

23 octombrie, 2023

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au încurajat Africa de Sud la semifinala Cupei Mondiale de Rugby, meci care a avut loc sâmbătă.

Prințesa Charlene (6) jpg

Prințesa Charlene de Monaco a asistat sâmbătă la victoria Africii de Sud împotriva Angliei la Cupa Mondială de rugby de la Paris. Prințesa a urmărit meciul împreună cu soțul ei, Prințul Albert, și a sărbătorit cu mândrie, cu brațele în aer, când Springboks și-a confirmat locul în finala Cupei Mondiale datorită unui penalty în ultimul moment. Fosta sportivă devenită Prințesă a arătat fabulos la evenimentul sportiv, a ales o ținută simplă la care a asortat pelerina sa preferată "Cassani 2" de la brandul Akris.

Concepută de Albert Kriemler pentru colecția de toamnă 2014, seria Cassini (2008-2009) se bazează pe imaginile generate de Cassini, un orbitator NASA lansat în 1997 într-o misiune spre Saturn. Nu este prima dată când Prințesa Charlene a purtat haina, a îmbrăcat-o și în 2014, dar și în 2015, la turneul de rugby St. Devote, la doar câteva săptămâni după ce a născut.

La pelerina specială, ea a asortat blugi skinny negri, iar apoi și-a îmbunătățit look-ul cu cizme cu tocuri înalte, o geantă neagră și cercei cu cercuri.

Tunsoarea ei pixie caracteristică pare să fi suferit o transformare de toamnă, părul ei blond-gri are acum unele reflexe mai calde.

Ieșirea Prințesei Charlene vine la scurt timp după ce aceasta a făcut dezvăluiri într-un interviu rar despre viața sa privată pentru postul sud-african News24. Prințesa Charlene i-a surprins pe fanii regali când și-a dezactivat în mod misterios contul de Instagram la începutul acestui an și a șters sute de fotografii cu gemenii ei, prinții Jacques și Gabriella, ambii în vârstă de opt ani, scrie Hello Magazine

În vârstă de 45 de ani, Prințesa Charlene s-a căsătorit cu Prințul Albert în 2011. În interviul recent, fosta înotătoare profesionistă a declarat că s-a îndepărtat de rețelele de socializare pentru a-i ține pe gemeni departe de "presiunea" vieții publice.

Ea a mai comentat că este "recunoscătoare" că cei doi se vor avea mereu unul pe celălalt. În ceea ce privește speculațiile despre căsătoria ei, care au apărut după ce contul ei de IG a fost șters, Prințesa Charlene a declarat: „Găsesc zvonurile despre căsătoria mea obositoare și epuizante".

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg