Nouă lovitură pentru Charlene de Monaco: legătura pe care Albert încă o are cu fosta amantă, Nicole Coste

30 ianuarie, 2024

Săptămâna trecută, Principatul de Monaco a fost zguduit de informații extraordinare cu privire la cheltuielile secrete ale Prințului Albert cu fostele sale amante și cu copiii pe care i-a avut în afara căsătoriei.

Printul Albert de Monaco si Printesa Charlene de Monaco la procesiunea de pe stanca Principatului   Palatul Princiar (4) jpg

Informațiile cât se poate de incomode au apărut în ziarul francez Le Monde și au fost făcute de fostul șef al finanțelor suveranului monegasc, un anume Claude Palmero, concediat de prinț anul trecut. Tot acest scandal în derulare se pare că n-a zguduit viața la palatul monegasc, cuplul princiar continuându-și parada aparițiilor împreună, una care a debutat cu aniversarea Prințesei Charlene, pe 25 ianuarie, și cu alte două evenimente publice, weekendul trecut.

În spatele ușilor palatului, cu siguranță că Charlene se simte, din nou, umilită. 

Umilită să afle că soțul ei are un cont bancar separat și cât se poate de secret, pentru a-și plăti fostele amante și copiii pe care i-a avut în afara căsătoriei. Dacă pe cei doi copii, chiar și nelegitimi, ai săi este normal să-i susțină financiar, de neînțeles este de ce prințul face același lucru și cu fosta lui iubită, fosta stewardesă de culoare Nicole Coste, mama fiului său cel mare, Alexandre.

Ei bine, conform spuselor fostului său contabil, în 2015, mama lui Alexandre l-a convins pe prinț să-i susțină și ei afacerea în domeniul modei, mai exact un magazin deschis în Londra. Acest lucru l-ar fi costat pe Albert nu mai puțin de un milion de euro pe an.

Nicole Coste, iubita stewardesa a lui Albert de Monaco, mama lui Alexandre Grimaldi   Instagram 2 jpg

Acum, în cea mai recentă tranșă de dezvăluiri făcute de Palmero ziarului Le Monde, apare un detaliu uluitor. La șase luni de la nunta lui cu Charlene, Albert se pare că îl instruise pe contabilul său să-i găsească un apartament în apropiere de palatul în care locuia cu soția sa. Discreția, i s-a spus lui Palmero, era cuvântul de ordine, căci această locuință avea să fie folosită de prinț pentru întâlniri clandestine cu alte femei...

După ce a găsit un apartament potrivit, Palmero susține că a aranjat să plătească chiria de 4.500 de euro pe lună printr-o companie pe care a creat-o în nume propriu, Etoile de Mer, pentru a nu-l expune pe prinț.

Răspunsul prințului la toate aceste dezvăluiri? „Atacurile pe care Palmero le duce împotriva mea și împotriva statului și a instituțiilor sale arată adevărata lui natură și puținul respect pe care îl are pentru familie și Principat”. 

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg