Noua poză cu Prințul Louis e editată? Iată semnele care dovedesc că fotografia nu e manipulată

24 aprilie, 2024

Prințul William și Kate Middleton au dat publicității o nouă fotografie cu Prințul Louis, pentru a marca cea de-a șasea aniversare a micuțului. Toți s-au întrebat însă...și poza aceasta e editată?

Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg

Prințul William și Kate Middleton au păstrat tradițiași au publicat ieri, 23 aprilie, o nouă fotografie drăguță cu fiul cel mic, Prințul Louis, pentru a marca cea de-a șasea aniversare a acestuia.

Imaginea fermecătoare îl arată pe Prințul Louis zâmbind la cameră în timp ce stă așezat pe o pătură pe iarbă. Fotografia a fost făcută zilele acestea în Windsor de Kate Middleton, care s-a retras pentru o perioadă din viața publică, după ce a fost diagnosticată cu cancer. 

Totodată, de menționat e faptul că fotografia cu Prințul Louis vine la aproximativ șase săptămâni de la scandalul iscat de portretului de Ziua Mamei, pe care Prințesa Kate a recunoscut că l-a editat. Poza de familie, în care apare Kate Middleton cu cei trei copii ai ei, a fost retrasă de agențiile de fotografie din cauza temerilor că ar fi fost editată, după ce au fost observate discrepanțe în fotografie.

Prințesa Kate și-a asumat vina și a recunoscut că a editat fotografia, că ea a experimentat cu editarea. În cazul noii fotografii cu Prințul Louis, se înțelege că poza nu a fost editată în niciun fel și există mai multe indicii care arată că așa pare să fie.

De exemplu, un fir de iarbă pare să se afle pe pătura din fața tânărului prinț, în loc să fie editat. În mod similar, părul lui Louis se ridică la spate, probabil pentru că era purtat ușor de vânt. Nici acest lucru nu a fost editat pentru a arăta diferit. Tânărul are, de asemenea, obrajii roșii, sugerând că ar fi putut să fi alergat și să se joace înainte ca mama Kate Middleton să facă fotografia.

În mai, urmează ziua de naștere a Prințesei Charlotte, singura fiică a Prințului William și a lui Kate Middleton. Se așteaptă ca și atunci ei să facă publică o poză cu fata lor. 

Foto: Getty Images, Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg