Noua poză cu Prințul Louis e editată? Iată semnele care dovedesc că fotografia nu e manipulată

24 aprilie, 2024

Prințul William și Kate Middleton au dat publicității o nouă fotografie cu Prințul Louis, pentru a marca cea de-a șasea aniversare a micuțului. Toți s-au întrebat însă...și poza aceasta e editată?

Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg

Prințul William și Kate Middleton au păstrat tradițiași au publicat ieri, 23 aprilie, o nouă fotografie drăguță cu fiul cel mic, Prințul Louis, pentru a marca cea de-a șasea aniversare a acestuia.

Imaginea fermecătoare îl arată pe Prințul Louis zâmbind la cameră în timp ce stă așezat pe o pătură pe iarbă. Fotografia a fost făcută zilele acestea în Windsor de Kate Middleton, care s-a retras pentru o perioadă din viața publică, după ce a fost diagnosticată cu cancer. 

Totodată, de menționat e faptul că fotografia cu Prințul Louis vine la aproximativ șase săptămâni de la scandalul iscat de portretului de Ziua Mamei, pe care Prințesa Kate a recunoscut că l-a editat. Poza de familie, în care apare Kate Middleton cu cei trei copii ai ei, a fost retrasă de agențiile de fotografie din cauza temerilor că ar fi fost editată, după ce au fost observate discrepanțe în fotografie.

Prințesa Kate și-a asumat vina și a recunoscut că a editat fotografia, că ea a experimentat cu editarea. În cazul noii fotografii cu Prințul Louis, se înțelege că poza nu a fost editată în niciun fel și există mai multe indicii care arată că așa pare să fie.

De exemplu, un fir de iarbă pare să se afle pe pătura din fața tânărului prinț, în loc să fie editat. În mod similar, părul lui Louis se ridică la spate, probabil pentru că era purtat ușor de vânt. Nici acest lucru nu a fost editat pentru a arăta diferit. Tânărul are, de asemenea, obrajii roșii, sugerând că ar fi putut să fi alergat și să se joace înainte ca mama Kate Middleton să facă fotografia.

În mai, urmează ziua de naștere a Prințesei Charlotte, singura fiică a Prințului William și a lui Kate Middleton. Se așteaptă ca și atunci ei să facă publică o poză cu fata lor. 

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg