Noua Prinţesă a inimilor! Charlotte, fetiţa lui Kate şi-a prinţului William,  în primele fotografii oficiale după naştere

30 noiembrie, 2015
charlotte jucarie jpeg

Ducesa de Cambridge a făcut o surpriză nemaipomenită lumii întregi, când a publicat două fotografii adorabile cu mica ei prinţesă, Charlotte, la 6 luni de la naşterea acesteia. Sora cea mică a prinţului George a debutat, astfel, oficial, în ipostaze ce topesc inimile tuturor. Şi cu cine seamănă, oare?

Prinţesa Charlotte, la 6 luni de la naştere, este o fetiţă adorabilă!

Şi prinţesa Charlotte ştie să pozeze. Doar are sânge regal, fiind a patra în linia ocupării tronului! Îmbrăcată cu o rochiţă florală cu guleraş, ciorăpei roz şi un cardigan în acelaşi ton, fetiţa lui Kate şi-a lui William ne-a arătat că este fata tatii, căci seamănă izbitor cu prinţul de 33 de ani pe când era şi acesta mic. Fotografiile, publicate de Palatul Kensington în weekend, au fost făcute chiar de Ducesă.

Mica prinţesă este la fel de energică precum frăţiorul ei mai mare, George, dar a moştenit ochii albaştri ai tatălui lor

Atât britanicii, cât şi noi, cei care urmărim cu sufletul la gură ce se întâmplă în populara familie regală atât de îndrăgită, abia am aşteptat să fim părtaşi la debutul oficial al micuţei Charlotte, a cărei venire pe lume din 2 mai am urmărit-o pas cu pas. De atunci şi până acum, mass media a stat departe de viaţa privată a prinţesei, tocmai pentru a permite o dezvoltare relaxată.

Prinţul William, pe când era mic

Drept pentru care Ducii de Cambridge au dorit să mulţumească, oferindu-ne cele două fotografii cu sora mai mică a prinţului George (2). Şi este extraordinar cum seamănă cei doi fraţi, dar cum se şi diferenţiază prin trăsături atât de adorabile!

George şi sora lui mai mică, Charlotte. Iată cât de adorabili sunt amândoi!

Căci amândoi sunt plini de energie şi râd adesea, dar Charlotte moşteneşte privirea albastră a tatălui ei şi părul şaten al mamei sale. Amândoi, desigur, moştenitori ai frumuseţii britanice!

Prinţul George, la botezul surorii sale, în vară!

FOTO Getty Images, Hepta