Noua siluetă plină a Prințesei Charlene nu-i motiv de îngrijorare: "Arată, în sfârșit, sănătos!"

8 iunie, 2023

Prințesa Charlene de Monaco arată în prezent mai bine ca niciodată, potrivit fanilor regali care îi admiră noua siluetă ceva mai plină decât de obicei.

Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg

În vârstă de 45 de ani, soția Prințului Albert pare să fi acumulat ceva kilograme în plus, lucru subliniat și de unii fani regali, după ce au văzut-o la încoronarea Regelui Charles, într-o rochie de zi bej, care i-a scos în evidență noile forme.

„Unul dintre lucrurile care îmi plac la Prințesa Charlene este că nu încearcă niciodată să-și ascundă umerii pentru a mulțumi anumite standarde fizice. Din felul în care își alege, de obicei, hainele, cu siguranță este mândră de silueta ei, una care vorbește de realizările ei atletice, pe care toată lumea le poate observa cu ușurință”, comentează un admirator de-al lui Charlene. 

Prințesa de Monaco a fost înotătoare olimpică la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000, ceea ce explică construcția ei atletică. Recent, soția lui Albert pare să-și fi pierdut, însă, destul de mult din masa musculară. 

Aceasta a recunoscut că îi este dificil să mențină o rutină cu dieta ei, deoarece călătorește frecvent la evenimente din întreaga lume. „Încerc să mănânc mult pește și fructe și legume proaspete. Și beau multă apă – este important să fiu hidratată”, a spus prințesa în vârstă de 45 de ani într-un interviu pentru revista Women’s Health Africa de Sud. Potrivit aceleiași publicații, în ciuda trecutului ei sportiv, Charlene nu este o mare fană a sălii de sport.

În mai toate ieșirile ei publice recente, s-a observat că soția Prințului Albert a acumulat ceva kilograme, ba mai mult, aceasta pare că-și ascunde abdomenul pe care, de obicei, îl marca mândră cu diferite curele.

Albert și soția sa, într-o fotografie de anul trecut
Albert și soția sa, într-o fotografie de anul trecut

Acest lucru a dat curs zvonurilor legate de o nouă sarcină a soției Prințului Albert, unele care, dacă se adeveresc, demontează cu totul teoria mariajului nefericit de la palatul monegasc.

Foto: Profimedia, Getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg