Noua siluetă plină a Prințesei Charlene nu-i motiv de îngrijorare: "Arată, în sfârșit, sănătos!"

8 iunie, 2023

Prințesa Charlene de Monaco arată în prezent mai bine ca niciodată, potrivit fanilor regali care îi admiră noua siluetă ceva mai plină decât de obicei.

Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg

În vârstă de 45 de ani, soția Prințului Albert pare să fi acumulat ceva kilograme în plus, lucru subliniat și de unii fani regali, după ce au văzut-o la încoronarea Regelui Charles, într-o rochie de zi bej, care i-a scos în evidență noile forme.

„Unul dintre lucrurile care îmi plac la Prințesa Charlene este că nu încearcă niciodată să-și ascundă umerii pentru a mulțumi anumite standarde fizice. Din felul în care își alege, de obicei, hainele, cu siguranță este mândră de silueta ei, una care vorbește de realizările ei atletice, pe care toată lumea le poate observa cu ușurință”, comentează un admirator de-al lui Charlene. 

Prințesa de Monaco a fost înotătoare olimpică la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000, ceea ce explică construcția ei atletică. Recent, soția lui Albert pare să-și fi pierdut, însă, destul de mult din masa musculară. 

Aceasta a recunoscut că îi este dificil să mențină o rutină cu dieta ei, deoarece călătorește frecvent la evenimente din întreaga lume. „Încerc să mănânc mult pește și fructe și legume proaspete. Și beau multă apă – este important să fiu hidratată”, a spus prințesa în vârstă de 45 de ani într-un interviu pentru revista Women’s Health Africa de Sud. Potrivit aceleiași publicații, în ciuda trecutului ei sportiv, Charlene nu este o mare fană a sălii de sport.

În mai toate ieșirile ei publice recente, s-a observat că soția Prințului Albert a acumulat ceva kilograme, ba mai mult, aceasta pare că-și ascunde abdomenul pe care, de obicei, îl marca mândră cu diferite curele.

Albert și soția sa, într-o fotografie de anul trecut
Albert și soția sa, într-o fotografie de anul trecut

Acest lucru a dat curs zvonurilor legate de o nouă sarcină a soției Prințului Albert, unele care, dacă se adeveresc, demontează cu totul teoria mariajului nefericit de la palatul monegasc.

Foto: Profimedia, Getty images



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg