Noua viață din Elveția a nepotului Prințului Albert. S-a retras acolo în deplină discreție

9 iunie, 2023

Discreția a fost mereu un fel de a fi în familia lor. Cu toate acestea, acest cuplu princiar a început o viață nouă în Elveția în tăcere deplină, fără ca nimeni să știe asta până de curând.

Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg

Andrea Casiraghi, fiul cel mare al Prințesei Caroline de Monaco și cel care a împlinit ieri 38 de ani a făcut o mutare locativă neașteptată, după ce a petrecut 11 ani la Londra.

Ei bine, primăvara aceasta, nepotul Prințului Albert de Monaco și soția lui, moștenitoarea columbiană Tatiana Santo Domingo au decis să se mute în orașul Saanen, o fermecătoare stațiune montană foarte aproape de stațiunea de schi Gstaad.

Acest orășel elvețian are aproape 7.000 de locuitori și este înconjurat de pășuni verzi și munți înzăpeziți, iar cuplul princiar simte că și-a găsit acolo propriul paradis pe pământ, unde își poate crește în liniște cei trei copii: Sacha, de 9 ani, India, de 7 ani, și Maximilian, de 4 ani.

Chiar și pentru Tatiana legătura cu Elveția este una foarte puternică, având în vedere că, la doar doi ani, viitoarea creatoare de modă s-a mutat împreună cu familia la Geneva, unde a locuit până la 15 ani.

Nu întâmplător, după 7 ani de logodnă și după ce au făcut cununia civilă la Palatul Grimaldi, în 2013, Andrea Casiraghi și Tatiana au decis să se căsătorească religios la Gstaad, în februarie 2014, într-o capelă catolică din secolul al XI-lea.

Mai mult, visul nurorii Prințesei Caroline de Monaco continuă cu recenta inaugurare a unui pop-up store al brandului Muzungu Sisters, brandul de modă artizanală pe care l-a fondat împreună cu prietena ei, Dana Alikhani, la Gstaad.

Se pare că viața lui Andrea și a Tatianei își găsește sens și valoare în Elveția cea verde, o țară pe care o iubește nespus și Prințesa Charlene de Monaco, despre care s-a tot zvonit că vrea să se mute acolo... singură.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg