Noul proiect al lui Meghan Markle ar putea să-i ruineze cariera! Aceasta nu a fi singura consecință

28 septembrie, 2023

Se crede că Meghan Markle se pregătește să calce pe urmele soțului ei, Prințul Harry, fosta actriță scriindu-și, se pare, propriile memorii explozive.

meghan markle jpg

Se întețesc zvonurile potrivit cărora Meghan Markle lucrează la propria carte de memorii, notează Mirror. Cu toate acestea, un expert a avertizat că ar putea fi dăunător pentru cariera ei. Ducesa de Sussex nu a confirmat încă niciun plan de a-și scrie propria carte, dar se crede că va călca pe urmele soțului ei, prințul Harry, care și-a lansat cartea de memorii bombă Spare la începutul acestui an.

Expertul Mark Boardman a declarat că fosta actriță ar crea un val impresionant de vânzări la nivel mondial dacă ar lansa o carte de memorii, dar a spus că acest fapt nu ar fi lipsit de riscuri.

Când Prințul Harry și-a lansat cartea, a primit păreri împărțite. Cartea „Spare” conținea o serie de afirmații șocante despre familia regală, Harry deschizându-se în legătură cu moartea mamei sale, prințesa Diana, și cu relația sa distrusă cu fratele său, prințul William. Deși a bătut recordul Guinness World Record pentru cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din toate timpurile, sursele au susținut, de asemenea, că Harry a fost evitat de familia și prietenii săi din Marea Britanie în urma lansării. Mark a spus că Meghan Markle va trebui să învețe din reacțiile primite din urma lansării cărții „Spare”.

Cu toate acestea, expertul a declarat că editorii "vor dori să aibă parte de bârfe suculente pentru a face din ele o lectură interesantă". El a spus că lui Meghan Markle i se vor pune multe întrebări dificile atunci când își va scrie cartea, cum ar fi "Cum este Regele Charles cu adevărat?". Mark a avertizat: "Odată ce aceste informații vor fi tipărite, nu va mai exista absolut nicio cale de întoarcere".

El a sugerat, de asemenea, că memoriile lui Meghan Markle ar putea "crea un nou val de controverse" în disputa dintre ea și Harry și familia regală. Cuplul a făcut o serie de acuzații la adresa familiei regale în serialul lor de pe Netflix. În documentar, Prințul Harry a detaliat destrămarea relației sale cu fratele său, prințul William, și a susținut că l-a lăsat fără cuvinte după ce a țipat la el în timpul summitului de la Sandringham. De asemenea, Harry a mai susținut că membrii Palatului Kensington au "mințit apoi pentru a-l proteja pe fratele meu".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg