Noul proiect al lui Meghan Markle ar putea să-i ruineze cariera! Aceasta nu a fi singura consecință

28 septembrie, 2023

Se crede că Meghan Markle se pregătește să calce pe urmele soțului ei, Prințul Harry, fosta actriță scriindu-și, se pare, propriile memorii explozive.

meghan markle jpg

Se întețesc zvonurile potrivit cărora Meghan Markle lucrează la propria carte de memorii, notează Mirror. Cu toate acestea, un expert a avertizat că ar putea fi dăunător pentru cariera ei. Ducesa de Sussex nu a confirmat încă niciun plan de a-și scrie propria carte, dar se crede că va călca pe urmele soțului ei, prințul Harry, care și-a lansat cartea de memorii bombă Spare la începutul acestui an.

Expertul Mark Boardman a declarat că fosta actriță ar crea un val impresionant de vânzări la nivel mondial dacă ar lansa o carte de memorii, dar a spus că acest fapt nu ar fi lipsit de riscuri.

Când Prințul Harry și-a lansat cartea, a primit păreri împărțite. Cartea „Spare” conținea o serie de afirmații șocante despre familia regală, Harry deschizându-se în legătură cu moartea mamei sale, prințesa Diana, și cu relația sa distrusă cu fratele său, prințul William. Deși a bătut recordul Guinness World Record pentru cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din toate timpurile, sursele au susținut, de asemenea, că Harry a fost evitat de familia și prietenii săi din Marea Britanie în urma lansării. Mark a spus că Meghan Markle va trebui să învețe din reacțiile primite din urma lansării cărții „Spare”.

Cu toate acestea, expertul a declarat că editorii "vor dori să aibă parte de bârfe suculente pentru a face din ele o lectură interesantă". El a spus că lui Meghan Markle i se vor pune multe întrebări dificile atunci când își va scrie cartea, cum ar fi "Cum este Regele Charles cu adevărat?". Mark a avertizat: "Odată ce aceste informații vor fi tipărite, nu va mai exista absolut nicio cale de întoarcere".

El a sugerat, de asemenea, că memoriile lui Meghan Markle ar putea "crea un nou val de controverse" în disputa dintre ea și Harry și familia regală. Cuplul a făcut o serie de acuzații la adresa familiei regale în serialul lor de pe Netflix. În documentar, Prințul Harry a detaliat destrămarea relației sale cu fratele său, prințul William, și a susținut că l-a lăsat fără cuvinte după ce a țipat la el în timpul summitului de la Sandringham. De asemenea, Harry a mai susținut că membrii Palatului Kensington au "mințit apoi pentru a-l proteja pe fratele meu".

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg