Noul rol pe care l-ar primi Kate Middleton de la Regele Charles! Prințesa de Wales e preferata lui

7 august, 2023

Kate Middleton ar putea primi de la Regele Charles rolul de comodor în cadrul Royal Thames Yacht Club!

Kate Middleton, Regele Charles  GettyImages jpg

Kate Middleton, în calitate de Prințesă de Wales, este posibil să preia un nou rol important de la Regele Charles, însă ea va vi nevoită să dovedească că e dispusă să-l primească. S-a speculat că Royal Thames Yacht Club își pune toate speranțele în Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, pentru a deveni noul lor comodor după ce vor încheia parteneriatul cu Prințul Andrew, notează The Express

Cu sediul în Knightsbridge, organizația este cel mai faimos club de iahturi din Marea Britanie, iar printre patronii săi regali anteriori se numără Lord Mountbatten și Prințul Philip. Potrivit editorului de la Daily Mail, Richard Eden, clubul a pus ochii pe Kate Middleton, care e pasionată de navigație.

Chiar săptămâna care a trecut, clubul de iahturi a organizat un nou eveniment "Women Who Rock the Boat" în timpul Săptămânii Cowes de pe Insula Wight pentru a "încuraja femeile din lumea navigației". 

Un membru senior al clubului a declarat pentru Daily Mail: „Kate ar fi un model grozav. Dar problema este că protocolul regal dictează și depinde de ea și de familia regală să facă primul pas”. 

Ca atare, decizia trebuie să vină din interiorul familiei regale britanice, mai degrabă decât ca clubul de iahturi să abordeze Palatul Buckingham cu această sugestie.

Înainte de căsătoria cu Prințul William, Kate Middleton a participat la Sisterhood Challenge, un eveniment de canotaj la care puteau lua parte femei pentru a strânge bani pentru o selecție de organizații de caritate apropiate de inima organizatorilor.

Sportiva Kate Middleton a fost văzută conducând operațiunea echipei sale pe Tamisa, la Londra, în timpul antrenamentelor. În calitate de membru al familiei regale, Prințesa de Wales a participat, de asemenea, la mai multe evenimente de navigație, neezitând niciodată să se urce la bord pentru a se plimba pe valuri alături de marinari experimentați. Vara trecută, Prințesa de Wales a luat parte la o cursă de catamaran cu marinarul olimpic Sir Ben Ainslie în Plymouth.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg