Noul turneu regal al Prințului Harry cu Meghan Markle! Când și unde vor călători: „Au acceptat!”

2 august, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat recent Nigeria în ceea ce a fost numit un "turneu cvasi-regal" și acum se pregătesc de a doua călătorie oficială.

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (4) jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că vor vizita Columbia pentru un alt turneu pseudo-regal la sfârșitul anului. Ducele și ducesa de Sussex au fost invitați de vicepreședintele Columbiei să viziteze capitala, Bogota, și regiunile din Pacific, Cartagena și Cali, în noiembrie.

Vizita lor se va concentra pe "hărțuirea cibernetică, exploatarea online și impactul acestor amenințări asupra sănătății mintale", o cauză pe care Prințul Harry și Meghan Markle au dorit să o pună în lumină încă de când au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice în 2020. Mulți fani regali vor asemăna vizita lor oficială cu un turneu regal. În mai, ei au petrecut mai multe zile în Nigeria, unde s-au întâlnit cu elevi, diplomați și militari în ceea ce a avut toate semnele tradiționale ale unei vizite oficiale din partea cuplului.

O declarație a Franciei Márquez, publicată joi, spune: „În calitate de vicepreședinte al Columbiei și ministru al egalității și echității, sunt încântată să anunț că Prințul Harry și Meghan Markle, ducele și ducesa de Sussex, au acceptat cu amabilitate invitația mea de a vizita frumoasa noastră țară.

În timpul călătoriei lor, ducele și ducesa mi se vor alătura în vizitarea Bogotei, precum și a regiunilor Caraibe și Pacific din Cartagena și Cali. În aceste locații vibrante, ei vor avea ocazia excepțională de face cunoștință cu lideri, tineri și femei care întruchipează aspirațiile și vocile columbienilor spre o dezvoltare a țării noastre”.

„Vizita lor vine într-un moment deosebit de important, deoarece precede prima Conferință ministerială globală privind încetarea violenței împotriva copiilor, care va avea loc în Columbia în noiembrie. Fundația Archewell, fondată de Duce și Ducesă, este renumită pentru poziția sa de lider mondial în promovarea unui mediu online mai sigur.

Viitoarea conferință va dezvălui un cadru cuprinzător pentru crearea unor spații fizice și digitale mai sigure, abordând probleme precum hărțuirea informatică, exploatarea online și impactul acestor amenințări asupra sănătății mintale”.

În așa zisul turneu regal din luna mai, vizita în Nigeria a Prințului Harry cu Meghan Markle a fost planificată până la cel mai mic detaliu și a avut legătură cu rolul prințului de fondator și patron al Jocurilor Invictus, care sprijină militarii răniți, accidentați și bolnavi.

Foto. Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg