Nu a glumit! Remarca pe care a făcut-o Regina Elisabeta despre mariajul lui Donald Trump cu Melania

21 august, 2024

Potrivit unei noi biografii despre regretata Regina Elisabeta a II-a, fostul monarh le-a vorbit prietenilor ei despre căsătoria lui Donald Trump cu soției acestuia, Melania.

regina elisabeta donald trump printul harry foto guliver getty images

Regina Elisabeta, care s-a stins din viață în 2022, a făcut comentarii neașteptate despre căsătoria lui Donald Trump cu soția sa Melania. Regina Elisabeta a II-a l-a găzduit pe fostul președinte, care candidează din nou la Casa Albă, de două ori în ultima parte a incredibilei sale domnii de 70 de ani. În această perioadă, ea a câștigat respectul global pentru discreția și „diplomația blândă”, ceea ce însemna că niciodată nu se știa exact ce crede despre ceva sau despre cineva.

Dar, potrivit unor noi afirmații îndrăznețe dintr-o carte nouă, la câteva săptămâni după una dintre vizitele lui Donald Trump în Marea Britanie, regretata regină a vorbit despre el în timpul unui prânz „la câteva săptămâni după” prima sa vizită. Afirmațiile sunt făcute de autorul Craig Brown în noua sa carte „A Voyage Around The Queen”.

Potrivit cărții, ale căreia pasaje au apărut în publicația Daily Mail, Regina Elisabeta credea că Donald Trump „trebuie să aibă un fel de aranjament” cu soția sa Melania asupra relației lor. Cartea susține, de asemenea, că i-ar fi „displăcut în mod deosebit” modul în care el se tot uita peste umărul ei, ca și cum ar fi „în căutarea altora mai interesante”.

Autorul scrie: „Pe parcursul domniei sale, Majestatea Sa a primit mulți lideri străini controversați, printre care Bashar al-Assad, Robert Mugabe, Idi Amin, Donald Trump, împăratul Hirohito și Vladimir Putin. Este posibil să nu fi găsit plăcută compania acestora; la plecarea lor, este posibil chiar să fi rostit un cuvânt discret de dezaprobare.

La câteva săptămâni după vizita președintelui Trump, de exemplu, i-a mărturisit unui invitat la prânz că îl găsește „foarte nepoliticos”: nu-i plăcea în special felul în care se uita mereu peste umărul ei, ca și cum ar fi căutat alte persoane mai interesante. De asemenea, ea a crezut că președintele Trump „trebuie să aibă un fel de înțelegere” cu soția sa Melania, altfel de ce ar fi rămas căsătorită cu el? La rândul său, Donald Trump era convins că a fost invitatul ei preferat”. 

Defuncta regină și Donald Trump s-au întâlnit pentru prima dată în 2018, la un an după ce acesta a fost învestit ca al 45-lea președinte al SUA. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG