Nu au stat acasă! S-a aflat unde au sărbătorit Prințul Harry și Meghan Markle 6 ani de căsnicie

21 mai, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle au ieșit la o cină romantică în weekend, cu ocazia celei de-a șasea aniversări a nunții lor.

Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți luând masa cu Brian și Tracey Robbins la Lucky's, un restaurant de lux din Montecito, sâmbătă, scrie publicația Tatler. Se crede că cele două cupluri au o relație din ce în ce mai apropiată în ultimii ani. În ianuarie, Prințul Harry și Meghan Markle au apărut alături de șef Paramount, Brian, și creatoarei de modă Tracey pentru premiera filmului Bob Marley în Jamaica. Tracey s-a numărat, de asemenea, printre cei câțiva membri care au primit un borcan de gem de casă al ducesei, preparat de American Riviera Orchard, la începutul acestei luni.

Restaurantul pare să fie unul dintre preferatele ducelui și ducesei, care au fost adesea văzuți luând masa acolo de când s-au mutat în California. Aici, Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit și cu prietenii Katharine McPhee și David Foster în 2020. Meghan a fost văzută, de asemenea, savurând un prânz cu agentul ei la același restaurant anul trecut.

Cina are loc în mijlocul unei perioade aglomerate pentru soții Sussex, care au sărbătorit în weekend cea de-a șasea aniversare a nunții lor. Deși nu se știe dacă cuplul a marcat ocazia cu o cină privată, este probabil că și-au cumpărat unul altuia cadouri aniversare extrem de personale. În 2019, Prințul Harry i-a dăruit lui Meghan Markle un inel prețios pentru a marca primul lor an de căsnicie, în timp ce ducesa i-a dăruit ducelui o copie înrămată a discursului ei de nuntă.

Cuplul se va bucura probabil de timpul petrecut alături de copiii lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, după ce au stat câteva zile departe de ei cât timp au fost în turneu în Nigeria.

Prințul Harry și Meghan Markle au petrecut doar 72 de ore în Africa săptămâna trecută, au luat parte la multe evenimente, iar la final au declarat că speră să se întoarcă „în curând”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg