Nu doar Kate Middleton întoarce capete: Prințesa Beatrice a făcut senzație cu ținuta ei, la Royal Ascot

21 iunie, 2023

Fiica cea mare a Prințului Andrew este într-o continuă evoluție vestimentară, iar piesa aleasă pentru prima zi a tradiționalei curse de cai Royal Ascot a fost extrem de șic.

Beatrice profimedia 0784458836 jpg

Prințesa Beatrice a sosit la Royal Ascot împreună cu soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, aceasta fiind prima ediție a evenimentului care-l vede suveran cu drepturi depline pe Charles, după trecerea în neființă a mamei sale. 

Beatrice, în vârstă de 34 de ani, care tocmai ce a devenit mătușă încă o dată după ce sora ei mai mică, Eugenie, a născut pentru a doua oară, a îmbrăcat o rochie marca Beulah, cu mâneci lungi, în valoare de 495 de lire sterline, cu flori mici roz și delicate. Ea și-a completat ținuta de vară cu o pălărie spectaculoasă, de un roz aprins și cu o geantă de piele albă cu mânere din lemn.

Brandul britanic Beulah este unul dintre favoritele Prințesei Beatrice, care a purtat nenumărate piese de la această casă. Dar nu doar ea este fan. Și Prințesa de Wales, Ducesa de Edinburgh și Prințesa Mary a Danemarcei au ales frecvent piese ale designerului britanic, în ultimele luni.

Prințesa, la rândul ei mama unei fetițe, a arătat cu atât mai spectaculos cu cât silueta ei arată mai bine ca niciodată, prințesa slăbind foarte mult după ce a născut-o pe micuța Sienna, în toamna anului 2021.

Anul acesta, tradiționala cursă de cai i-a adus un omagiu „celui mai mare fan” al evenimentului, regretata Regina Elisabeta a II-a, care a participat aproape în fiecare an la Royal Ascot, în timpul domniei sale de șapte decenii.

Vara trecută, imediat după ce și-a sărbătorit Jubileul de platină care a marcat 70 de ani pe tron, regretata Elisabeta nu a putut fi prezentă, pentru prima dată, la festival, din motive de sănătate.

În acest an, organizatorii au expus o colecție emoționantă de fotografii cu Regina Elisabeta vizitând Royal Ascot de-a lungul anilor. Colecția include și o fotografie alb-negru a reginei, călărind pe pista de concurs, în 1960, pe când avea 34 de ani.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
Regalii în studenție jpg
scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Canasa regală daneza jpg
Familia Regala romana, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
William, Meghan, Harry, GettyImages (2) jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul Seeiso din Lesotho și prințul Harry,GettyImage (2) jpg