Nu doar William și Kate au mers în SUA. Sophie, Contesa de Wessex, premiată de Hillary Clinton

6 decembrie, 2022
Sophie Wess PNG

Sophie, Contesă de Wessex și Forfar și-a făcut apariția la Institutul pentru femei, pace și securitate de la Universitatea Georgetown din Washington, D.C., luni, la ceremonia anuală Hillary Rodham Clinton Awards.

Sophie, contesa în vârstă de 57 de ani, a fost omagiată cu un premiu pentru munca depusă împotriva violenței sexuale din zonele de conflict.

Soția Prințului Edward a ținut inclusiv un discurs la eveniment, doar că a existat un mic incident. Sophie a fost nevoită să-și întrerupă discursul, întrucât a abut nevoie de un șervețel. ”Vă rog să mă scuzați, ies puțin să iau un șervețel.”, a spus printre zâmbete contesa.

Apoi a păstrat tonul glumeț și a mărturisit că în ciuda faptului că asista la o premieră pentru ea, nimeni nu și-ar fi dori să vorbească înfundat.

Sophie, Contesa de Wessex a spus că femeile muncesc mult ca să aducă pacea, chiar dacă asta presupune să se poziționeze în situații riscante.

La evenimentul organizat și premiat de Hillary Clinton, a participat o altă doamnă aflată într-o zonă fierbinte de conflict: Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska.

Vizita norei preferate a Reginei Elisabeta vine la doar câteva zile de la o altă vizită celebră și istorică, cea a Prințului William și a Prințesei Kate.

Kate Middleton a fost și într-o vizită la Universitatea Harvard, unde a semnat în cartea de oaspeți, aceeași în care și socrul său, actualul rege Charles, a semnat în urmă cu 36 de ani.

Prințesa de Wales a strălucit la ceremonia EarthShot Prize 2022, din Boston, din seara de 2 decembrie, când a purtat o bijuterie care a aparținut soacrei sale, Prințesei Diana.

Toate privirile s-au îndreptat spre prințesa de 40 de ani, care a pășit la marele eveniment într-o rochie verde, la care a asortat un chocker de-o valoare imensă.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}