Nu e atât de rău în exil! Regele Juan Carlos s-a pozat cu starurile F1 la Bahrain

4 martie, 2024

Dacă n-a putut fi la Madrid pentru a le ura succes sportivilor spanioli, inclusiv nepotului său care a concurat, tatăl Regelui Felipe al VI-lea şi-a arătat sprijinul chiar din tribunele circuitului unde s-a ţinut Marele Premiu al Bahrainului.

Regele Juan Carlos, dând mâna cu Fernando Alonso. FOTO: Getty Images
Regele Juan Carlos, dând mâna cu Fernando Alonso. FOTO: Getty Images

Familia Regală spaniolă traversează o perioadă complicată după recenta moarte a lui Fernando Gómez-Acebo, fiul Infantei Pilar. Regele Felipe al VI-lea, Regina Letizia, Infanta Elena și regina Sofia, însoțită de sora sa, Irene a Greciei, au fost prezenţi la înmormântare, în timp ce Regele Juan Carlos I nu a participat la niciunul dintre evenimentele de rămas bun organizate pentru nepotul său. Ce făcea controversatul monarh emerit? Se afla la Bahrain, la Marele Premiu de Formula 1.

Şi, dacă tot n-a putut fi la Madrid pentru a le ura succes sportivilor spanioli, inclusiv nepotului său care a concurat, tatăl Regelui Felipe al VI-lea şi-a arătat sprijinul chiar din tribunele circuitului. "M-am bucurat de cursa care a avut loc sâmbătă pe circuitul internațional din Bahrain, în Sakhir, ca orice alt fan", a spus Juan Carlos presei spaniole, când a apărut alături de Carlos Sainz şi fiul său, Carlos Sainz Jr. - care a reuşit să se situeze al treilea în cursă -, dar şi de Fernando Alonso, care a participat și el la Marele Premiu al Bahrainului.

Tatăl regelui Felipe al VI-lea a sosit vineri în Bahrain, din Emiratele Arabe Unite, împreună cu nepotul său, Froilán, cu un avion privat. Acolo, împreună cu Felipe de Marichalar, a asistat la testul de calificare, arătând în public puternica legătură dintre el şi nepotul său. O zi după care avea să afle de moartea nepotului său Fernando Gómez-Acebo, la vârsta de 49 de ani...

Weekendul la Formula 1 a venit după o săptămână plină pentru Juan Carlos, care, la 86 de ani, se dovedeşte a fi mai mobil decât vrea să pară uneori. El a mers săptămâna trecută şi în Regatul Unit pentru slujba de comemorare a cumnatului său, Regele Constantin al Greciei. Un act religios celebrat în Capela Sfântul Gheorghe de la Castelul Windsor, unde am asistat la un gest de afecțiune cu fiul său, Felipe al VI-lea.

Soțul Reginei Sofia ar trebui să se întoarcă în curând în Spania, la jumătatea lunii martie, pentru tradiționala sa regată de la Sanxenxo (Galicia).

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg