Nu e cea mai bună apariție a ei! Regina Letizia, într-o ținută bătrânicioasă și anostă

O admirăm pe Regina Spaniei pentru stilul vestimentar desăvârșit și pentru alegerile curajoase, care par să depășească tiparele stilistice impuse de o casă regală. Totuși, la cel mai recent eveniment oficial, soția Regelui Felipe a dezamăgit prin alegerea vestimentară.

foto: hepta

Regina Letizia, la cel mai recent eveniment oficial de la Palatul Regal din Madrid

E una dintre cele mai stilate regine, neferindu-se să poartă obiecte vestimentare atipice, semnate de cei mai curajoși oameni din industria modei. Totuși, la evenimentul de acum câteva zile, organizat la Palatul Regal din Madrid, Regina Letizia a purtat un outfit cu un croi de-a dreptul bătrânicios, deloc în stilul ei.

O ținută clasică, ”safe”

Dacă de regulă o vedem purtând rochii cu design inedit sau cămăși cu elemente stilistice deosebite, de data aceasta, Regina Letizia a urmat legile stilistice ”ca la carte” și a apărut îmbrăcată într-un costum deux-pieces, compus dintr-un sacou cambrat și o fustă cu un imprimeu de leopard, conică, creată de designerul Roberto Verino.

Outfitul ei s-a continuat cu o pereche de pantofi stilletto LODI ”Sara”, o cămașă albă Boss ”Banora” și cercei cu rubine și diamante. O ținută ”safe”, bătrânicioasă și anostă, deloc curajoasă, așa cum ne-a obișnuit până acum Regina Spaniei. Vouă vă place?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA