„Nu e grăbită să revină la muncă, ci se bucură de timpul cu copiii ei”! Noi vești despre Kate Middleton

7 martie, 2024

Conform spuselor apropiaților ei, Kate Middleton nu pune presiune pentru a reveni în atenția publicului înainte de a fi pe deplin recuperată după operația abdominală suferită în ianuarie.

Kate Middleton Charlotte George Louis

Kate Middleton 'nu va fi grăbită să revină la angajamentele oficiale' după operația abdominală suferită la începutul acestui an, au afirmat surse apropiate familie regale britanice conform publicației Tatler.

În ianuarie, s-a aflat că Prințesa Kate Middleton a fost internată la o clinică din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală programată. La vremea respectivă, Palatul Kensington a declarat că aceasta va avea nevoie de zece până la paisprezece zile de recuperare în spital și că este puțin probabil să revină la îndatoririle regale înainte de Paște. 

Săptămâna aceasta, Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată de la operație, când a ieșit la plimbare prin Windsor alături de mama ei, Carole. De asemenea, a existat și o confuzie, Ministerul Apărării a părut să confirme că va participa la Trooping the Colour atunci când și-a actualizat site-ul despre evenimentul din 8 iunie. Cu toate acestea, atât Palatul Kensington, cât și Palatul Buckingham au declarat că nu sunt în măsură să confirme participarea Regelui Charles sau a Prințesei Kate Middleton la evenimentul din iunie, din cauza stării lor medicale actuale. 

Potrivit lui Katie Nicholl de la Vanity Fair, sursele au afirmat că "nu există nicio presiune pentru ca ea să se întoarcă la muncă înainte de a fi pe deplin aptă" și au precizat că prințesa nu se va grăbi să revină în atenția publicului după operație.

Alți experți regali au spus, de asemenea, că Prințesa Kate Middleton "nu vrea să se grăbească" să se întoarcă la muncă, Robert Jobson spunând că prințesa s-a bucurat să petreacă timp cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis în timp ce se recuperează.

Prințesa Kate Middleton a participat ultima dată la un angajament public în decembrie, când s-a alăturat familiei regale la Sandringham pentru a sărbători ziua de Crăciun. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg