Nu e loc de simpatie între Meghan Markle și Kate Middleton. Limbajul corpului arată că cele două tot nu se suportă

12 septembrie, 2022

Sâmbăta trecută, toată lumea a fost surprinsă să-i vadă reuniți pe frații William și Harry și pe soțiile lor.

profimedia 0721808372 jpg

Ei bine, William și Kate Middleton, în noua lor calitate de Prinț și Prințesă de Wales, i-au invitat pe controversații lor cumnați, Harry și Meghan Markle, să îi însoțească atunci când au ieșit la porțile Castelului Windsor pentru a admira omagiile florale lăsate de admiratorii regali și pentru a vorbi cu oamenii strânși în fața castelului.

Timp de 45 de ani, cei patru au lăsat disensiunile deoparte de dragul celei care le-a fost bunică, Regina Elisabeta, și i-au onorat amintirea mergând umăr lângă umăr în văzul camerelor TV și de fotografiat, lucru care le-a dat fanilor regali speranțe că cele două cupluri ar putea fi, din nou, apropiate.

Ei bine, nu știm dacă mai există loc de afecțiune sau chiar simpatie între cei patru, mai ales între Meghan Markle și Kate Middleton, care n-au afișat nici cea mai mică urmă de interacțiune în timpul ieșirii oficiale de sâmbătă.

profimedia 0721651719 jpg

Mai mult, ca niciodată, Meghan Markle a părut foarte nesigură pe ea și oarecum stângace în tot ceea ce a însemnat acest protocol, părând că nu mai are deloc exercițiul interacțiunii cu britanicii, din punctul de vedere al unui membru al familie regale.

Dincolo de discuțiile legate de ce i-a determinat pe cei patru să facă acest armistițiu (una dintre variante fiind că Regele Charles i-ar fi ordonat lui William această ieșire împreună cu Harry), tensiunea dintre cei patru a fost aproape palpabilă. Iar cele două cumnate regale nici nu s-au putut privi în ochi, William fiind singurul care le-a adresat ceva cuvinte fratelui său și lui Meghan. Specialiștii în limbajul corpului au observat că Meghan a fost mai mereu agitată, aranjându-și părul și ținuta, simțindu-se vizibil inconfortabil în comparație cu ceilalți trei, mai ales cu Kate, care a mers drept înainte, cu un sentiment de încredere.

Chiar și-așa, momentul este foarte important, fiind prima dată după doi ani când îi vedem pe cei patru participând împreună la un eveniment regal, bașca făcând-o singuri, fără alți membri ai familiei regale în apropiere. 

Foto: profimediaRecente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg