Nu face sport acasă? Prințul Harry a fost pozat după ce s-a antrenat la o sală de fitness din Santa Barbara

28 august, 2023

Prințul Harry, care e Duce de Sussex, s-a antrenat intens la o sală de sport din apropierea casei sale din Montecito, California.

Prințul Harry la tribunal  foto   GettyImages jpg

Și Prințul Harry transpiră! Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a fost văzut plecând vineri de la o sală de sport din Santa Barbara după un antrenament intens, scrie People

Prințul Harry apare în imaginile surprinse de paparazzi într-o ținută complet neagră, un tricou, pantaloni scurți și adidași. El a completat look-ul casual cu o pălărie californiană de culoare marină cu ursul grizzly care apare pe steagul statului.

Prințul a purtat, de asemenea, accesoriile sale obișnuite, un teanc de brățări și verigheta sa. De asemenea, el a ținut în mână o sticlă cu apă și o mică minge verde în timp ce părăsea sala de fitness, care se află în apropierea casei sale și a soției Meghan Markle din Montecito.

Prințul Harry este cunoscut pentru firea sa sportivă, joacă polo, rugby și fotbal, așa că nu este de mirare că a apărut transpirat după mișcarea făcută la sala de fitness din Santa Barbara.

Se știe că prințul s-a întors recent dintr-o călătorie în Singapore pentru un meci de polo în scop caritabil. La începutul acestei luni, el a concurat la Sentebale ISPS Handa Polo Cup la Singapore Polo Club, o acțiune de strângere de fonduri pentru Sentebale, organizația caritabilă pe care a cofondat-o. Împreună cu Prințul Seeiso de Lesotho, Prințul Harry a fondat organizația în 2006 pentru a permite copiilor și tinerilor afectați de sărăcie, inegalitate și HIV/SIDA să se dezvolte, conform site-ului acesteia.

"Este foarte competitiv", a declarat prietenul lui Harry, starul de polo și ambasadorul Sentebale, Ignacio "Nacho" Figueras, pentru PEOPLE în iulie 2022. „Joacă foarte bine, călărește foarte bine". „Este o onoare să fiu coechipierul lui", a adăugat el.

Deși Harry s-a întors acum acasă, în California, alături de Meghan și de copiii lor Archie, în vârstă de 4 ani, și Lilibet, în vârstă de 2 ani, ducesa de Sussex i-a lipsit "foarte mult" în timpul călătoriilor sale din august, potrivit lui Figueras.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg