Nu-i mai place? De ce Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă primit de la Harry

15 septembrie, 2023

La cele mai recente apariții, Meghan Markle a surprins căci nu a purtat pe deget fabulosul inel de logodnă primit de la Prințul Harry!

Meghan Markle fără inel jpg

Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, s-a alăturat Prințului Harry, în vârstă de 38 de ani, în Germania, pentru cea de-a șasea ediție a competiției sale sportive pentru veterani și personalul militar. După ce marți și-a făcut debutul în cadrul evenimentului la o petrecere specială pentru Family & Friends, cuplul a ieșit din nou împreună miercuri pentru turneul de baschet în scaun cu rotile.

Cu toate acestea, Meghan Markle nu purta inelul de logodnă cu trei pietre cu care Prințul Harry a cerut-o în căsătorie. People scrie că inelul de logodnă al lui Meghan Markle este în prezent la reparat, deoarece o piesă s-a desprins.

Povestea inelului de logodnă a lui Meghan Markle

Prințul Harry a conceput inelul cu ajutorul firmei Cleave & Company, bijutierul Reginei Elisabeta. Piesa personalizată are un diamant central mare, tăiat în formă rotundă, provenit din Botswana, unde Meghan și Harry au petrecut timp împreună la începutul relației lor, precum și două pietre laterale din colecția de bijuterii a regretatei Prințese Diana.

„Este frumoasă bijuteria, iar el a proiectat-o, este incredibilă", a declarat ducesa de Sussex în timpul interviului de logodnă al cuplului din noiembrie 2017. De când s-a logodit, Meghan Markle a oferit inelului și câteva îmbunătățiri. În 2019, ea a înlocuit banda de aur originală a inelului cu o bandă subțire.

Ce bijuterii poartă Meghan Markle la Jocurile Invictus

Ducesa de Sussex a avut pe mână alte câteva accesorii speciale pentru Jocurile Invictus. Ea a purtat verigheta din aur galez, o tradiție pentru familia regală, care folosește aurul pur pentru verighetele lor încă de la nunta Reginei-Mamă din 1923. De asemenea, ea a avut un inel pe care a început să îl poarte în 2019. 

Inelele de acest gen sunt în mod tradițional dăruite în urma unui eveniment important, cum ar fi nașterea unui copil sau o aniversare de nuntă, și sunt de obicei acoperite cu diamante.

Pentru ieșirea de miercuri de la Jocurile Invictus, Meghan Markle s-a accesorizat ținuta cu un inel roz, o brățară de aur și un ceas. Ea a îmbrăcat un costum cu pantaloni scurți și blazer, la care a încălțat o pereche de balerini Chanel.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg