”Nu le faceți nimic Ducilor de Sussex, nu vrem festivalul victimizării de după” Acuzațiile continuă

14 decembrie, 2022
Soţia prinţului Harry, Meghan Markle, a născut  Ce anunţ au făcut ducii de Sussex  jpeg

Anglia e împărțită în două, cu o mai mare pondere înspre Casa Regală, în schimb, publicul american e cucerit de cei doi Duci de Sussex.

Dacă în SUA transparența lor este văzută ca normalitate, în Marea Britanie este condamnată de cei mai mulți experți regali.

Este cazul Angelei Epstein, jurnalist contributor la ”Express”, care a făcut o analiză detaliată a acțiunilor publice demarate de Ducii de Sussex.

Ideea vehiculată de Prințul Harry și de Meghan Markle este de sinceritate și de eliberare a anumitor emoții captive. Și trei, cu o pondere copleșitoare, remunerația mai mult decât generoasă pe care au primit-o în urma documentarului și a mult așteptatei cărți ce va ieși pe piață în ianuarie, ”Rezerva”.

În Anglia însă, mulți s-au grăbit să-i înfiereze. Cât au greșit Ducii de Sussex?

Ei vină nu-și asumă, jucând mereu cartea victimei. Tocmai de aceea, experta regală Angela Epstein îi roagă public pe membrii familiei regale să nu riposteze, detaliind: ”Nu le faceți nimic Ducilor de Sussex, nu vrem festivalul victimizării de după”.

Chiar dacă este văzut ca fiul rătăcitor, Prințul Harry a avut mereu ușa deschisă la Palat. Inclusiv de acest Crăciun, însă au ales să nu se mai întoarcă în UK. Paradoxal, în documentar vorbesc de primul Crăciun al lui Meghan în sânul familiei regale britanice, în 2017, sărbătoare unde s-a simțit perfect, într-o familie mare, așa cum a visat mereu.

Harry a pus gaz pe foc încă o dată, sugerând că Familia Regală a fost "fericită să mintă pentru a-l proteja" pe William. Potrivit altui trailer lansat de Netflix, Familia Regală britanică ar fi uzat de abuzul emoţional pentru a-i determina pe Ducii de Sussex să se conformeze unui anumit comportament benefic imaginii moştenitorului tronului. Ducele și Ducesa de Sussex vorbesc despre "gaslighting instituțional", în traducere o formă de abuz psihologic în care o persoană este manipulată pentru a-și pune la îndoială propria sănătate mintală și percepție a realității.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
FotoJetKatesiCamilla jpg
harry - kate
Dubluri Kate și William jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert Adăpost animale7 jpg
Prințesa Eugenie   GettyImages 1449555748 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}