Nu mai e cu Poppy Delevingne! Cu cine a apărut Prințul Constantin la nunta Oliviei Culpo

1 iulie, 2024

E oficial! Poppy Delevingne a ieșit din cărți, chiar dacă rămâne prietenă bună cu Prințesa Olympia a Greciei.

Ea e noua iubită a Prințului Constantin Alexios al Greciei. FOTO: Profimedia
Ea e noua iubită a Prințului Constantin Alexios al Greciei. FOTO: Profimedia

Prințul Constantin Alexios al Greciei este din nou îndrăgostit! Sâmbăta aceasta, al doilea fiu în vârstă de 25 de ani al Prințului Pavlos și al Prințesei Marie-Chantal ai Greciei a participat la nunta fostei Miss Universe 2012, Olivia Culpo, și a jucătorului din National Football League Christian McCaffrey, în Rhode Island. Tânărul prinț s-a prezentat la eveniment ținând-o foarte mândru la braț pe modelul Brooks Nader, dovedind tuturor că a tăiat orice legătură cu Poppy Delevingne și că are deja o nouă relație.

Pentru prezența lor la nuntă, cei doi tineri, care au fost văzuți în urmă cu doar câteva zile plimbându-se prin New York ca doi îndrăgostiți, au ales ținute asortate. Modelul a purtat o rochie fără bretele, cu un decupaj original în talie, din material cu paiete bleumarin. Prințul Constantino Alexios, pe de altă parte, a optat pentru un costum clasic format dintr-un sacou în aceeași culoare bleumarin, cu finisaj de catifea, pantaloni negri și o cămașă albă cu papion.

Cine e noua cucerire a lui Constantin al Greciei? Ei bine, Brooks Nader are 27 de ani și este un renumit manechin american, care are o comunitate mare de urmăritori pe rețelele sale de socializare, peste un milion de persoane împărtășindu-i look-ul și sfaturile de frumusețe. Pe lângă activitatea ei de manechin, ea cochetează și cu actoria, având un mic rol în thrillerul „Backtrace”.

Totodată, modelul, care a participat și la fabulosul show Vogue Couture, a dezvoltat mai multe proiecte de afaceri, creând o linie de bijuterii cu firma Electrick Parks și lansând propriul brand de decorațiuni interioare, Home By BN. În ceea ce privește viața ei personală, fata a fost deja măritată o dată - ceea ce s-ar putea să nu fie pe placul „socrilor” Prințul Pavlos și Prințesa Marie-Chantal ai Greciei! Ea s-a căsătorit pe 15 decembrie 2019 cu William Haire, după trei ani de relație. Însă, după cum a aflat ziarul britanic, „Daily Mail”, cuplul a început procedurile de divorț în urmă cu câteva luni. 

Constantin Alexios, alintat de familie și prieteni Tino, a avut-o până de curând ca parteneră pe Poppy Delevingne, o cunoscută vedetă cu 12 ani mai în vârstă decât el. Ei au fost fotografiați pentru prima dată împreună în februarie 2023, dar deja în decembrie anul trecut au început să circule zvonurile privind despărțirea lor. Zvonurile au fost confirmate în mai, când Poppy Delevingne a fost văzută sărutându-l pe Archis Keswick, fostul iubit al actriței Sienna Miller, de ziua lui.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Cei patru regali (16) jpg
Alina de România și fiica sa, Maria 4 Facebook jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințesa Anne în 2022, GettyImages (2) jpg
Charlene și Albert de Monaco, Foto Palatul Princiar jpg
Printesa Kate Middleton la Wimbledon 2022   profimedia 0706359563 jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
William și Bill Gates, Profimedia jpg
FotoJet Danezi jpg
Hussein și Rajwa PNG
Prințesa Alexia a Olandei, GettyImages jpg
Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot 2 profimedia 0220277682 jpg
Regele Juan Carlos in Emirate  GettyImages 106805055 jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein foto Instagram png
FotoJet Costner Diana  jpg
Farah Pahlavi   profimedia 0443541152 jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Meghan Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg