Nu, Meghan Markle nu a semnat un nou contract! Brandul care a răbufnit împotriva ducesei

15 august, 2023

Meghan Markle a apărut recent cu un plasture anti-stres NuCalm, aparent plasat "strategic" pe încheietura mâinii, dar brandul neagă orice "relație de afaceri" cu ducesa de Sussex.

meghan markle profimedia jpg

„Nu am sponsorizat niciodată și nu am plătit niciodată pentru susținerea vreunui produs, în ciuda faptului că lucrăm cu peste 56 de echipe sportive profesioniste și sute de celebrități", spune brandul într-un comunicat pentru Page Six.

În schimb, compania o numește pe Meghan Markle o "utilizatoare fidelă a tehnologiei lor". Declarația continuă: „Nu împărtășim niciodată cine folosește NuCalm, dar dacă un atlet sau o celebritate dorește să împărtășească, este alegerea lor".

Declarația vine după ce expertul în branduri și cultură, Nick Ede, a declarat pentru Daily Mail că "plasarea strategică a lui Markle de către o companie start-up relativ nouă, care a repostat imaginea cu ea în propriile rețele de socializare, este un mesaj clar că ea caută să își construiască un brand de lifestyle și să creeze o platformă pentru ca adepții ei să beneficieze de experiențele ei și de produsele care o ajută".

În special, NuCalm ne spune că există din 2009. Luni, Nick Ede a numit parteneriatul care a fost dezmințit acum "o modalitate bună de promovare", concluzionând: "Imaginea a fost un mesaj clar pentru a spune că este stresată, dar folosește un plasture pentru a o ajuta. Brandul ei este foarte puternic".

Discul de procesare a biosemnelor de culoare albastru închis, care a putut fi văzut clar joi, cu mâneca hainei de culoare camel a lui Meghan Markle rulată pe o parte, este un dispozitiv de calmare. Potrivit site-ului companiei, produsul "activează sistemul nervos parasimpatic", astfel încât utilizatorul său poate avea o "revenire rapidă la o stare funcțională (abilități motorii, atenție și cogniție deplină) fără efecte persistente sau letargie mentală".

Plasturele "incredibil", care se vinde cu 80 de dolari pentru un pachet de 20 de bucăți.

Nu este clar de ce purta dispozitivul, iar reprezentantul lui Meghan Markle nu a răspuns solicitării Page Six de a face un comentariu. Luna trecută au apărut zvonuri potrivit cărora Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, ar trece printr-o perioadă dificilă în căsnicia lor.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg