Nu primesc ce-și doresc! Meghan Markle și Prințul Harry, furioși pe noul Rege Charles

15 septembrie, 2022

Ai zice că pierderea Reginei Elisabeta este motiv să lase deoparte aspirațiile mercantile, însă umblă vorba că Ducii de Sussex sunt foarte nemulțumiți.

Sicriul Reginei depus la Westminster Hall (13) jpg

Se pare că copiilor lui Harry și ai lui Meghan nu li se va acorda statutul de Alteță Regală atunci când vor fi numiți prinț și prințesă de către Regele Charles.

Se așteaptă ca Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, de un an, să devină oficial prinț și prințesă în viitorul apropiat, deoarece Charles a fost de acord să emită un brevet pentru a acorda titlurile.

Dar, în urma discuțiilor tensionate dintre noul rege și duci, fără niciun rezultat, Prințul Harry și Meghan Markle sunt furioși că cei doi copii ai lor nu vor avea și statut de Alteță Regală.

Aceștia au subliniat că fiicele Prințului Andrew, Beatrice și Eugenie, au acest statut, deși nu sunt membre cu responsabilități regale ale familiei. 

„Harry și Meghan sunt îngrijorați din cauza securității, iar faptul că cei doi sunt, de-acum, prinț și prințesă le oferă dreptul de a avea un anumit nivel de securitate regală. Au fost o mulțime de discuții în ultima săptămână.

Harry și Meghan au fost necruțători de când a murit regina, iar acum sunt furioși că Archie și Lilibet nu pot lua titlul de ARS. Acesta este acordul – ei pot fi prinț și prințesă, dar nu ASR, deoarece nu lucrează pentru palat”, susține o sursă citată de The Sun.

Meghan a primit și ea titlul de Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex la căsătoria cu Prințul Harry, în 2018. Dar cuplul n-a mai putut folosi partea cu Alteța Sa Regală a titlurilor lor, după acordul la care au ajuns cu Regina Elisabeta, atunci când au părăsit casa regală. În schimb, au fost de acord să fie cunoscuți ca Harry, Duce de Sussex și Meghan, Ducesă de Sussex.

Asta nu înseamnă că titlurile lor au fost luate, ci doar că nu le vor folosi sau nu se vor referi la ei înșiși ca ASR, deoarece Meghan și Harry nu mai reprezintă Coroana. 

Complicate sunt căile titlurilor regale și folosirea lor...

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg