Nu Regina a avut ultimul cuvânt! Cui i-a cerut acordul Prinţul Harry pentru a se căsători cu Meghan Markle?

26 iulie, 2018
The Duke & Duchess of Sussex Visit The Nelson Mandela Centenary Exhibition jpeg

În primăvara acestui an, Harry a renunţat la burlăcie şi s-a căsătorit cu actriţa Meghan Markle, care astfel a devenit Ducesă de Sussex. Deşi toată lumea ştie că membrii familiei regale trebuie să îi ceară acordul Reginei pentru a se căsători, nepotul ei a cerut binecuvântarea în altă parte!

image

După cum spune reporterul regal Katie Nicholl, Harry are o relaţie specială cu Kate Middleton, iar aceasta este cea căreia Prinţul i-a cerut acordul pentru a o cere în căsătorie pe Meghan. Prima oară, Kate şi Meghan s-au întâlnit în toamna anului 2016, atunci când Harry le-a făcut cunoştinţă, iar a doua întâlnire dintre ele a avut loc la începutul anului 2017. Din fericire, toate întâlnirile au decurs foarte bine, iar Ducesa de Cambrige i-a spus Prinţului Harry că ar face bine să o ia pe Meghan Markle de soţie.

„Relaţia lor este foarte apropiată. Kate este ca un mentor pentru Harry, iar el a ţinut neapărat să aibă aprobarea ei. Chiar dacă Meghan este diferită de Kate, Ducesa de Cambridge a ajutat-o foarte mult pe Ducesa de Sussex să se acomedeze cu noua viaţă“, a spus Katie Nicholl că i-a dezvăluit o sursă demnă de încredere.

image

Deşi multă lume spune că relaţia dintre ele nu ar fi una foarte apropiată, Katie Nicholl afirmă că Meghan Markle apreciază foarte mult ajutorul primit din partea lui Kate Middleton. Mai mult decât atât, şi Ducesa de Cambridge se bucură de faptul că Ducesa de Sussex este în centrul atenţiei şi că presa eset pe urmele ei, pentru că astfel ea este mai relaxată şi se poate concentra mai mult pe viaţa de familie.Recente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg