Nu se lasă ușor! Ce alt titlu regal ar avea Meghan Markle dacă nu ar mai fi Ducesă de Sussex

29 mai, 2024

Se zvonește că Regele Charles și Prințul William ar complota pentru a le retrage titlurile regale Prințului Harry și lui Meghan Markle!

Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg

Prințul Harry și Meghan Markle nu mai sunt membri activi ai familiei regale britanice, însă încă folosesc la evenimente titlurile regale de Duce și Ducesă de Sussex.

Cuplul, care s-a retras din viața regală în 2020, se bazează pe titlurile lor și la activitatea de caritate, dar și la construirea brandului Sussex. Cu toate acestea, au existat cereri pentru ca celor doi să le fie retrase titlurile regale, s-a zvonit chiar că Regele Charles și Prințul William ar complota pentru a le lua celor doi acest privilegiu. Totuși, chiar dacă și-ar pierde oficial titlurile regale, un expert a dezvăluit că nu crede că le-ar pierde în totalitate.

Vorbind pentru The Royal Beat, Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty Magazine, a declarat că ea crede că Prințul Harry și Meghan Markle nu își vor pierde niciodată titlurile. Ea a explicat: „Nu cred că se va întâmpla nimic cu titlurile pentru că, dacă își vor pierde titlurile, Harry este în continuare un prinț, iar Meghan, în loc să fie Ducesa de Sussex, ar fi Prințesa Henry”.

Ea a adăugat: „Regina le-a dat titlurile, lăsați-i să le păstreze - oricum vor fi «H și M». Cred că cel mai bun lucru este să le lăsăm titlurile, să îi ignorăm pentru ca ei să își vadă de treabă”.

Numele complet al Prințului Harry este Prințul Henry Charles Albert David, iar tradiția regală este că, prin căsătoria cu un prinț, soția poate lua un titlu de prințesă, dar numai cu numele soțului ei. Asta ar însemna că Meghan Markle ar deveni Prințesa Henry, ea fiind cunoscută și sub numele de Ducesa de Sussex, Contesa de Dumbarton și Baroana Kilkeel.

Același lucru este valabil și pentru Kate Middleton, al cărei titlu oficial este Prințesa William, precum și Ducesa de Cambridge, Contesa de Strathearn și Baroana Carrickfergus.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Charlene de Monaco și fina ei colaj jpg