Nu se menajează deloc Prințesa Leonor în armată. Viitoarea Regină a Spaniei se pregătește intens

21 septembrie, 2023

Noi imagini cu Leonor în armată. Prințesa moștenitoare a Spaniei își continuă pregătirea militară și se desăvârșește, pentru viitor, căci ea este cea care va urca pe tron după tatăl său, Regele Felipe al VI-lea.

Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg

Ce diferite sunt prințesele, în ziua de astăzi. Viitoarele suverane nu-și deleagă puterea, ci se împuternicesc. Este și cazul fiicei celei mari a Regelui Felipe și a Reginei Letizia, care pare că se simte ca peștele în apă în armată.

Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (8) jpg

Leonor se antrenează intens, aleargă, a învățat să mânuiască arma, țintește, se ferește, se camuflează, cară echipamentele grele, participă în misiunile pregătitoare și este un cadet exemplar!

Fiica Regelui Felipe și a Reginei Letizia a Spaniei, în vârstă de 17 ani, și-a primit sabia de ofițer la Academia Militară Generală din Zaragoza, împreună cu alți 560 de cadeți nou admiși, pentru a marca intrarea ei în Școala de ofițeri ai Corpului General de Armată, precum și în Corpul Guardia Civil.

Este o ceremonie semnificativă, deoarece este prima la care participă studenții noi și plină de semnificații, căci simbolizează obținerea titlurilor de „cavaler” sau de „lady cadet”.

Palatul spaniol a publicat noi imagini cu Prințesa, care pare foarte mândră de uniforma sa militară.

Leonor s-a înscris la școala militară luna trecută, iar părinții ei mândri și sora mai mică, infanta Sofia, în vârstă de 16 ani, și-au luat rămas bun de la ea foarte emoționați.

Prințesa își va petrece primul an de pregătire la Academia Militară Generală din Zaragoza, apoi se va pregăti un an în Marină. Cel de-al treilea an îl va petrece cu Forțele Aeriene.

Prințesa Leonor a început trei ani de pregătire militară având în vedere rolul ei în viitor, ca șef de stat. Casa Regală a Spaniei a anunțat în martie că prințesa își va începe studiile la Academia Militară Generală din Zaragoza și se va pregăti ca Lady Cadet pentru anul academic 2023-2024.

Mai multe pentru tine...

În anul următor, Prințesa Leonor va dobândi experiență în marină, lucrând ca aspirant la Școala militară navală Marín și la bordul navei de instrucție Juan Sebastián de Elcano. După aceea, își va completa cursurile la Air and Space Army, urmând să participe la Academia Generală de Aviație din San Javier în calitate de elev sublocotenent în perioada 2025-2026. Programul intens este normal pentru moștenitorul tronului Bourbon, întrucât și regele Felipe a studiat la mai multe academii militare.

Prințesa Leonor va fi prima regină regentă a Spaniei de la regina Isabella a II-a (care a domnit între 1833 și 1868) atunci când va urca pe tron și, odată cu aceasta, va prelua și responsabilitatea de a fi comandantul suprem al forțelor armate spaniole.

Miercuri, palatul a confirmat, de asemenea, că Leonor a încheiat o perioadă de pregătire militară de bază, inclusiv exerciții de tragere și urmărire a luptei.

Prințesa Leonor a Spaniei a absolvit Colegiul UWC Atlantic din Țara Galilor, după ce a trecut printr-un Bacalaureat Internațional.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg