Nu se uită la bani! Extravaganta Meghan, look de 11.000 de euro pentru o vizită la femeile fără adăpost

10 martie, 2023

Ieri, 9 martie, a fost o zi mare pentru Meghan Markle. Ducesa și-a văzut visul cu ochii: copiii ei au primit titlurile de prinți.

În aceeași zi, ca și cum ar fi vrut să-și confirme triumful cu o apariție live, Meghan Markle a ieșit să ia masa la un restaurant vegan din West Hollywood, alături de prieteni, printre care s-a numărat și directorul de comunicare al fundației Archewell.

Meghan Markle  foto   Profimedia jpg

Toată numai zâmbet și într-o dispoziție de milioane, Meghan Markle a adoptat pentru ieșirea ei la prânz un look total negru cu accesorii crem, care a contrastat cu vestimentația casual a însoțitorilor ei. Mai ales dacă ne gândim cât costă fiecare dintre articolele vestimentare purtate ieri de soția Prințului Harry...

Așadar, Meghan a ales o pereche de pantofi decupați de la  Valentino, în valoare de 540 de lire sterline, o geantă Chanel de 6.000 de lire sterline, o haină Max Mara din cașmir, în valoare a de 3.300 de lire sterline, și ochelari de soare Valentino, de 180 de lire sterline. Cu alte cuvinte, un look de peste 10.000 de lire sterline (circa 11.000 de euro) pentru o scurtă și simplă ieșire la un restaurant, ziua în amiaza mare. 

Surprinsă de paparazzi pe străzi, Ducesa de Sussex le-a zâmbit și le-a făcut cu mâna fotografilor care o așteptau la intrarea în local și le-a transmis, plină de încântare: „Să aveți o zi bună! Mulțumesc frumos!”.

După ce a luat prânzul, Meghan Markle a vizitat o organizație de caritate pentru femeile însărcinate și fără adăpost din Los Angeles, acolo unde ducesa s-a fotografiat cu femeile din staff și a făcut și o donație, conform informațiilor oferite de Omid Scobie, un jurnalist care funcționează ca un purtător de cuvânt neoficial. 

Frumoasă inițiativă, însă nu-i un pic cam nepotrivit să-i vizitezi pe cei săraci și neajutorați afișând acest lux ostentativ, care a culminat cu bijuteriile exclusiviste, printre care s-a numărat și brățara Cartier moștenită de la Prințesa Diana? 

Vă lăsăm pe voi să trageți concluziile...

Foto: Profimedia, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg