Nu sunt mai presus de tradiție! De ce William și Kate vor mânca micul dejun separat în ziua de Crăciun

15 decembrie, 2023

Prințul William și Kate Middleton se vor alătura celorlalți membri ai familiei regale pentru Crăciun la Sandringham, dar, din cauza tradiției, nu se pot bucura niciodată de micul dejun împreună pe 25 decembrie!

Kate Middleton si printul William FOTO Profimedia jpg

Prințul William și Kate Middleton mănâncă întotdeauna separat în ziua de Crăciun, conform tradiției regale. Membrii familiei regale se reunesc an de an la Sandringham House pe 25 decembrie pentru un prânz festiv.

În ziua de Crăciun, familia regală ia micul dejun la ora 9:00, înainte de a participa la slujba de la ora 11:00 la biserica St Mary Magdalene. La întoarcerea lor la reședința de la țară, trecută în proprietatea Regelui Charles al III-lea după moartea reginei Elisabeta a II-a, băuturile dinaintea prânzului încep imediat, scrie Mirror

Fostul bucătar regal Darren McGrady a explicat că doamnele iau micul dejun în dormitoarele lor, în timp ce bărbații se adună în sala de mese cu două ore înainte de a merge la biserică. Nu se știe exact de ce, dar asta înseamnă că Prințul și Prințesa de Wales, precum și alte cupluri regale, nu vor mânca niciodată împreună.

Darren McGrady a declarat pentru Daily Mail, în 2017: "În ziua de Crăciun, doamnele optează, în general, pentru un mic dejun ușor, format din fructe feliate, o jumătate de grapefruit, pâine prăjită și cafea livrate în camerele lor - tava reginei este livrată exact la ora 9 dimineața.

Între timp, bărbații familiei regale coboară în sala de mese pentru un mic dejun consistent la ora 8.30, cu ouă, șuncă și ciuperci, hering și rinichi la grătar, pentru a se pregăti pentru slujba de la ora 11.00 de la biserica St Mary Magdalene. Când se întorc, trec direct la băuturile de dinaintea prânzului", a spus el.

Motivul acestei separări nu este pe deplin înțeles, dar ar putea fi acela de a le permite femeilor să aibă mai mult timp pentru a-și pregăti părul și machiajul pentru mult fotografiatul serviciu religios. Mâncatul în camerele lor va permite acest lucru. Dl McGrady a continuat să spună: "Prima dată când familia regală se reunește în Ajunul Crăciunului este pentru ceaiul de după-amiază la ora 16:00.

Conține o prăjitură mare, de obicei o prăjitură cu ghimbir sau un pandișpan cu miere și smântână; o prăjitură cu fructe ar intra în conflict cu prăjitura de Crăciun din ziua următoare".

De asemenea, familia regală ia cina în Ajunul Crăciunului și își deschide cadourile în cadrul unei tradiții germane numite Heiligabend Bescherung. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg